Skocz do zawartości

nowy-100

Rekomendowane odpowiedzi

I bardzo dobrze... Bo szlag mnie już trafia z tym google... Chcę zamówić pizzę... Wpisuję w google "pizza"... Zamawiam... I potem przez tydzień gdzie nie wejdę to widzę reklamy pizzy z Adsense...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ja tam wogóle nie widze reklam z boku a pierwsze trzy już dawno nauczyłem sie omijać ,jakoś automatycznie mój wzrok ląduje na 4 pozycji.

Czekam jeszcze tylko na urządzenie do tv które w momencie zaczynania się reklam automatycznie przełącza na inny kanał :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

1. Kolejny dowód na to, że G ma w d prywatność użytkowników, liczą się tylko wpływy z reklam.

2. "22,5 mln dolarów kary" - mają na takie cuś specjalne fundusze rezerwowe, wrzucą sobie to 22.5 mln w koszty i odliczą od podatku.

"W drugim kwartale 2012 roku, Google zainwestowało 774 miliony dolarów we własną infrastrukturę teleinformatyczną, w pierwszym kwartale kwota ta była niższa o 174 miliony. W przeciągu ostatniego roku gigant wyłożył 2,5 miliarda dolarów na cele rozwoju infrastruktury serwerowej oraz systemów zapobiegania awariom"

https://www.wht.pl/google-inwestuje-25-miliarda-dolarow-rocznie-w-rozwoj-infrastruktury/

I bardzo dobrze... Bo szlag mnie już trafia z tym google... Chcę zamówić pizzę... Wpisuję w google "pizza"... Zamawiam... I potem przez tydzień gdzie nie wejdę to widzę reklamy pizzy z Adsense...

Mam podobną sytuację do tej pory. Około miesiąc temu szukałem informacji związanych z Forexem i teraz 4/5 reklam (jak nie więcej), to oferty konta realnego, niskich spreadów, nauki gry na rynkach międzynarodowych, zdobycia $2k w 4 tygodnie i podobnych.... Masakra :D

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Mam podobną sytuację do tej pory. Około miesiąc temu szukałem informacji związanych z Forexem i teraz 4/5 reklam (jak nie więcej), to oferty konta realnego, niskich spreadów, nauki gry na rynkach międzynarodowych, zdobycia $2k w 4 tygodnie i podobnych.... Masakra :D

Adblocka zainstalujcie i problem z glowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności