Skocz do zawartości

Czy mały ma szanse?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Eryk, na tym forum są ludzie, którzy doskonale zdają sobie sprawę jaką Pan Paweł Krzyworączka posiada wiedzę o pozycjonowaniu, czy też o handlu domenami.

Ja osobiście cieszę się że młodzi adepci sztuki pozycjonowania uczą się od takich fachowców, przynajmniej będzie mniejsza konkurencja w branży.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Eryk

Więc kup szkolenie, Tajemnice Pozycjonera od Krzyworączki, i spróbuj coś wypozycjonować, a później na forum podziel się efektami :glupek2:

P.S.

Ostatnio Pan Krzyworączka organizował webinar o tym jak pozycjonować po pingwinie, kilka osób z PiO to widziało, w tym też ja. I powiem ci że takiej żenady to dawno nie wiedziałem, gość się po prostu ośmieszył, i nabiera takich ludzi jak ty. Tutaj link: https://www.forum.opt...ączka +zaprasza

P.S. 2

W 2008 kiedy to Pan Krzyworączka organizował swoje pierwsze w życiu szkolenie z ebiznesu, byłem na nim, i musze przyznać że było dobre. Natomiast jeżeli chodzi o pozycjonowanie, to beerbant ujął to bardzo dosadnie, cyt. "wykład impotenta o sposobach płodzenia dzieci ...."

wyniki-ebiznes-forum.jpg

"Teraz kluczowa dla Ciebie informacja:

powyższe wyniki zostały uzyskane przy zastosowaniu wyłącznie technik "białego kapelusza", czyli w pełni bezpiecznych i etycznych

." - źródło: tajemnicepozycjonera.pl

-------------------------------------------------------

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Krzywy to szaman... :) i to wszystko w tym temacie... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

wyniki-ebiznes-forum.jpg

"Teraz kluczowa dla Ciebie informacja:

powyższe wyniki zostały uzyskane przy zastosowaniu wyłącznie technik "białego kapelusza", czyli w pełni bezpiecznych i etycznych

." - źródło: tajemnicepozycjonera.pl

-------------------------------------------------------

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

senio.pl - ten sklep podawał Krzywy jako przykład na webinarze, czyli prawdopodobnie jest jego. Nie ma go w topach, wiec jak gość może uczyć pozycjonowania, i brać za to kasę, skoro nie potrafi wypozycjonować własnego sklepu?

Ale już chyba kończę dyskusję, nich każdy uważa to co chce

DA SIĘ

Jak sam napisałeś było to wiele lat temu... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Wiele lat temu, średniotrudne frazy można było zrobić qlwebami, obecnie konkurencja używa nieco mocniejszych linków.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ja swojemu małemu zawsze daje szanse :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Szanse są zawsze. Każdy z nas kiedyś zaczynał, nikt nie urodził się z wiedzą i doświadczeniem.

Teraz jest jednak utrudniony start. Duża konkurencja, dużo szamanów. Dużo kolesi, którzy zamiast pracować uczciwie stosują nieetyczne praktyki np. depozycjonowanie.Wreszcie, duże nakłady finansowe, z każdym rokiem większe..

Musisz mieć otwartą głowę na wiedzę i zmiany. Logiczne myślenie to podstawa w tej dziedzinie.

Większość ludzi traktuje seo i pozycjonowanie jako hobby.

Musisz sam sobie odpowiedzieć, jak bardzo chcesz pozycjonować.

Podstawową wiedzę znajdziesz na polskich blogach, po wiedzę tajemną ( :) ) musisz się udać na zagraniczne serwisy.

W myśl zasady: Kto się odważy, ten wygrywa :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja swojemu małemu zawsze daje szanse

A czy on skorzysta nie wiadomo :kwasny:

Dokładnie :)

każdy musi mieć prawo do własnego zdania :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Może dla kogoś kto na pozycjonowaniu zęby zjad Paweł nie jest żadnym autorytetem, ale uważam, że ktoś kto dopiero zaczyna może się sporo od niego nauczyć. Nie uważam, że Paweł jest alfą i omegą, ale chłopak sobie całkiem dobrze radzi w e-biznesie. Zresztą on sam tez nie twierdzi, że wie wszystko. Zachęca na swoich szkoleniach, aby czerpać wiedzę z różnych źródeł i samemu testować co się sprawdza. dzięki niemu trafiłem np. na to forum, które polecał jako źródło praktycznej wiedzy.

Osobiście serwisy i szkolenia Pawła traktuje jako jedno z wielu źródeł wiedzy, z której korzystam. Na pewno będę korzystał również z innych szkoleń, czytał książki, wymieniał sie doświadczeniami na forach internetowych poświęconych pozycjonowaniu i wszystko będę sprawdzał i testował u siebie.

Jeśli możecie polecić jakieś wartościowe szkolenia, lub inne źródła wiedzy to chętnie skorzystam :gazeta:

Początkującemu można polecić czytanie blogów SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności