Skocz do zawartości

Problem z pozycjonowaniem strony

jaroboy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem właścicielem strony www.bratex-skarpety.pl

Próbuję ją wypozycjonować na frazy:

producent skarpet

producent skarpetek

producent skarpet męskich

producent skarpet aleksandrów

bratex skarpety

skarpety frotte

skarpety męskie

skarpety hurt

skarpety garniturowe

skarpety producent

niestety z mizernym skutkiem. strona była w top 20 dla niektórych fraz a na "bratex skarpety" nawet na 4 miejscu. Jakieś 2 miesiące temu zmieniłem totalnie stronę i pozycje mega spadły.

Proszę o pomoc bardziej doświadczonych specjalistów co mogę zrobić?

Pozdrawiam

Trudno powiedzieć jak strona wyglądała wcześniej, ale teraz przydałaby się optymalizacja i więcej treści - bo obecnie to nieco bardziej rozbudowana wizytówka. Linków nie ma za dużo i w dodatku w większości ze słabych katalogów. Ponadto, jeśli jesteś właścicielem tej firmy i jest to poważny biznes, to może warto jednak zatrudnić specjalistę od pozycjonowania, a zająć się samemu rozwijaniem biznesu. Jeśli chcesz jednak dalej zajmować się tym sam, to przede wszystkim sporo czytać o SEO, zdobywać linki z innych źródeł (precle, blogi, fora itp.) i zacząć myśleć nad własnym małym zapleczem.

Nie chodzi o treść chodzi o linkowanie, jeżeli na frazę "bratex skarpety" miałeś 4 miejsce, to pewnie 3 pierwsze zajmowały katalogi stron/firm do których się dodałeś.

Musisz po prostu mocniej linkować.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Chcesz inkować główną na wszystkie frazy?

Od razu mówię że to chybiony pomysł, lepiej zrobić szerszy targeting (także na podstrony).

Swoją drogą ja bym u Ciebie nieco pozmieniał na stronie, stworzył kilka dodatkowych podstron, zoptymalizował wszystko. Teraz wszystko bardzo marnie wygląda (z punktu widzenia SEO).

Nie czekaj na głodową emeryturę, pozyskaj dobry pomysł na własny biznes, zainwestuj pieniądze! Na stronie dowiesz się co to jest nisza rynkowa, jak przeprowadzić badanie rynku i wiele innych porad. Nisze rynkowe sposobem na godne życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności