Skocz do zawartości

strata czasu

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj sprawdziłem kilkanascie linków zwrotnych i się okazało że

niestety masa zwrotnych linkow już nie istneje.

straciłem kupe czasu, najperw żeby sie wymienić, potem, żeby te linki powstawiać, a wczoraj

zmarnowałem wieczór żeby linki "martwe" kasować.

Jestem ... zawiedziony?

Wyjscie widze jedno: mieć doczynienie z ludzmi "sprawdzonymi"

Naprzykład wiem , że Red nigdy moich linków nie usunie świadomie, i mnie o tym nie powiadomi.

racja... to jest plaga... heh... ja tam jak kogos przylapie to sie wiecej nie wymieniam... powiem Ci wiecej... sa tez tacy... u ktorych KUPUJESZ linki na dluzszy okres czasu...np. na rok... a oni po miesiacu... dwoch zdejmuja...heh trzeba pilnowac po prostu...

a wogole to sa programy gdzie mozesz sobie dodac linki jakimi sie wymieniles i beda np. co tydzien sprawdzane czy dalej sa;) jak wymieniasz sie duza iloscia linkow albo kupujesz to warto.... miec cos takiego

Polecam https://transkrypcje24.pl - zleć nam wykonywanie swoich transkrypcji z nagrań

Red, akurat Ty pojawiłeś się w poście autora tego tematu w pozytywnym kontekście.

To jedno "nie" na końcu jest chyba tylko z powodu pośpiechu i tego, że w języku polskim nagminnie wszystkiemu "zaprzeczamy" :)

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Red, akurat Ty pojawiłeś się w moim poście w pozytywnym kontekście.

Sory że tak to zabrzmialo dwu..znacznie.

Gamblers, jak się nazywa taki program? Potrzebuje takie coś.

mozna tez np przez pomylke i nieswiadomie usunac...

mnie np kiedys sie czepiala jedna osoba bo nie widziala swojego linku... a link byl tylko spacji mi braklo miedzy linkami i byszlo cos takiego jak: |link

i nawet REDowi zdazy sie zgubic linki... :)

moral z tego ze trzeba sprawdzac co jakis czas czy ktos nas nie laduje, a jak jest warty link to dociekac czemu znikl...

pozdrawiam

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

I może ostatnie zdanie: dla mnie teraz jest najważneszy oto taki napis po lewej pod awatarem-KIEDY Dołączył

Jeżeli człowiek już siedzi przynajmnej z półroku na tym forum, to zaczyna kumać , o co chodzi i tak dalej, i linka tak poprostu napewno nie usunie. (troche niestety przypomina fale w wojsku, ale cóż:) Pozdrawiam.

niestety potwierdzam wasze zdanie, niejednokrotnie zostałem w ten sposób nacięty, sam też bardzo często sprawdzam moje linki na innych stronach z różnym skutkiem.

może czarna lista ludzi którzy usuwają linki ? być może to coś pomoże. podawać adres strony do ogólnej wiadomości, tak by przestrzec innych o wymianie z danym serwisem - co o tym myslicie?

Gotowe SMSy

i

konkursy

są tacy i powiem to otwarcie, że zdarzyło mi się także to, że usunęli przez pomyłkę, po upomnieniu link wrócił i od kilku miesięcy wisi wciąż, bo sprawdzam często. Mam więlką listę w notatniku, kto z kim kiedy itp :).

Są przypadki w których strona tydzień nie działa, i niektórzy usuwają linki jak nie widzą, go u siebie, ja tak robię nie kiedy, ale często czekam.

A są tacy podam przykład 2zl.net z którym wymieniałem się 4 razy i za każdym razem znikał link w odstępie kilku dni! Za każdym razem oczywiście sorry, ale już miałem dosyć. Ostatnio po jednym dniu nie było już moich linków.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

tylko przestrzegam przed moimi dwoma pierwszymi przykładami, żebym się potem po wejściu na forum nie zdziwił, że jestem na czarnej liście, a osoba od której usunąłem linka miała 404, może przez to powstać sporo nieporozumień, także wpisywać osoby z rozwagą.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

mozna by było pisać np:

odradzam wymiany z tą i tą stroną, albo uważać na niego, bo usuwa linki ... itepe, będzie nam wszystkim łatwiej monitorować z kim warto się wymianiać.

pasowałby przeklejony temat :D

Gotowe SMSy

i

konkursy

Chłopaki, tu chodzi przede wszystkim o czas i o szacunek wzajemny, i tylko o to.

Przez ten czas można przecież sobie nowy seris zrobić zamiast sprawdzać te linki. Szkoda oczy też ostatnio slepne, kurny, a tu trzeba sprawdzać. Ale u mnie to też strasznie ciężko jest z linkami po wymianie nie prostej, a takiej, że daje link na kogoś strone, a on na moją z zupewnie innej, po 10 takich wymianach i paru dniach już nić nie pamiętasz. Red ma racje, trzeba to notować bardzo skurpulatnie. Dobra. Ale tam a i tak wole wymienić się z jedną dobrą stronką niż zakatalogować do 5-10 katalogow.

P.S. Jest taki też przykład. Gość proponuje wymiane ze stroną na domene "be" A przedłużenie tej domenki 200-250 dniach już nie armowe, tylko 300 zeta. Tak że prawie nikt ją nie przedłuży. To po cholere z nim się wymieniać? To już jest oszustwo. Ukryte co prawda, ale jednak. Ale żesz napisałem. :D

P.P.S. podaje jeszcze pozytywny pryzklad - adas_5 nie usuwa moje linki nigdy!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności