Skocz do zawartości

Uwaga! Oszut kilkukrotnie raportowany nadal swobodnie się ogłasza

lucky

Rekomendowane odpowiedzi

Nie polecam: seoadmin

"Kolejny wakacyjny "SEO copywriter"...10 tekstów do precli piszę od 6 dni. Kontakt prawie, że zerowy. Usługa opłacona z góry - z gwarancją przedłużenia współpracy... teksty poniżej "forumowego standardu", ponadto podzielenie tekstu na akapity + dodanie tytułów to dla niego nie lada wyzwanie."

Pisałem o tym kilka dni temu, mimo to ta osoba nadal bezkarnie się ogłasza i próbuje oszukać kolejne osoby. Ja summa summarum nie odzyskałem ani tekstów, które zamówiłem ani pieniędzy.

Pewnie temat wyląduje w koszu, ja dostanę 2 dni przerwy od forum, ale przynajmniej więcej osób dowie się o tym "pomyleńcu".

Pozdrawiam

Filip Tiszbierek z UnikalnaTreść.pl

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Usługa opłacona z góry

Gratulacje... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

To miał być początek owocnej współpracy - mądralo. Ja od tej kwoty nie pójdę z torbami, ale nie chcę i nie lubię rozdawać pieniędzy za darmo.

Poza tym osoba ogłaszająca się jako rzetelny wykonawca, polecany przez innych, w 100% wzbudził we mnie na tyle zaufania, że mogłem zapłacić z góry za kilkudziesiąciozłotowe zlecenie. Ja też się tak ogłaszam - z tym, że ja nie jestem trollem i to co wpisuje w ogłoszeniu jest prawdą, w przeciwieństwie do niektórych.

To miał być początek owocnej współpracy

No właśnie... Po owocach Ich poznacie...

Zapytam z czystej ciekawości... Na ile zostałeś oszukany ?

30zł, które tak jak mówiłem nie doprowadzą mnie do bankructwa. Ale nie pozwolę, żeby wchodził sobie ktoś na forum, gdzie jest co najmniej kilkaset osób, które chcą poprawić jakość swojego biznesu (coś osiągnąć uczciwie na zasadzie partnerstwa) i tak po prostu na prawo i lewo ruchać ludzi na kilkadziesiąt złotych tu i ówdzie. Poza tym kwota sama mówi za siebie, dlaczego nie chciało mi się bawić w jakieś 50% po napisaniu połowy i drugie 50% po zakończeniu. Nie pomyślałem, że ktoś woli wybrać 30zł niż kilka tygodni stałej współpracy w zakresie pisania tekstów.

Nie pierwsza to osoba i nie ostatnia, nie jestem tutaj i generalnie w sieci od dziś. Po prostu piszę to wszystko, bo akurat może uda się wyplewić jednego chwasta więcej.

Ja mam taką prostą zasadę... Przy pierwszej robocie płacę po realizacji...

z całym szacunkiem (bo już się nie da tego czytać)

do autora -> dzięki za info

do innych -> starających się udowodnić autorowi ze jest frajerem -> nie jeden tu płakał i płakać będzie, poczekamy na was bo niektórzy nie chcą robić be zaliczki więc i wam się może trafić mądrale

pozdrawiam

popieram przedmówców, ale myślicie, że zablokowanie konta cokolwiek da? większość wakacyjnych zleceniobiorców, ma ich kilka, zresztą, popatrzcie na dział ogłoszeń, i szybko można wywnioskować, kto codziennie z 3 różnych kont nawala posty ;) z jednej strony dobrze jest płacić po robocie (przy takich kwotach ja tak robię, większość osób zresztą kulturalnie informuje kim jest ;) i to jest komfortowe dla mnie, nie podobają się teksty czy jakość, rozchodzimy się w spokoju ) z drugiej jednak, często zleceniodawcy, każą się upominać o 30 zł po 5 razy przez 2 tygodnie ;)

Życie :)

(większość tych zleceniobiorców, stara się sprzedać waszą ofertę dalej, mam meila zasypanego propozycjami po 80-70 gr za 1000 znaków ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

z całym szacunkiem (bo już się nie da tego czytać)

do autora -> dzięki za info

do innych -> starających się udowodnić autorowi ze jest frajerem -> nie jeden tu płakał i płakać będzie, poczekamy na was bo niektórzy nie chcą robić be zaliczki więc i wam się może trafić mądrale

pozdrawiam

Zgadzam się z Kaymanem. Ile to już razy czytałem tych wszystkich mądrali, którzy wszystkie rozumy pozjadali i te swoje gó**o warte rady dają: co tu zrobić aby się nie dać oszukać. Kiedyś na każdego przyjdzie pora co ostatnio niestety nawet Zgredowi się przydażyło mimo takiemu doświadczeniu jakie ma. Jednak uważam, ze to wszystko potem wychodzi na dobre bo tak z pozycjonowaniem człowiek uczy się na błędach (raz coś dobrze zrobi, raz spierniczy na maxa), tutaj też trzeba się raz, dwa razy naciąć aby stworzyć swój własny środek na bezpieczne transakcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności