Skocz do zawartości

wypadki w rosji

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

żadnen normalny człowiek nigdy nie osiągnie .

Cieszę się z tego.

Im dalej na wschód, tym więcej dziwnych rzeczy i ludzi można spotkać.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

nu i co z tego ze ty czegoś nie rozumiesz i uznajesz to za dziwne? Ja zupełnie nie rozumie Amerykanów ich fascynacje bejsbolem, hamburgerami, muzyka kantry i td, ale wcale nie uważam ich za dziwaków. To ze kogoś lub czegoś nie rozumiem nie muszę szufladkować w dziwne szufladki. Po 3 cie byleś w Rosji? czy tak na wycieczce tylko w Petersburgu?

Mailem kiedyś sąsiada co jeździł cale życie fiatem małym ( później cinquecento) ale ciągle mi mówił jakie to złe samochody japońskie bo ja miałem nissana :D

Wiec zęby wypowiadać opinie o całym narodzie i kraju trzeba przynajmniej jego poznać.

nu i co z tego ze ty czegoś nie rozumiesz i uznajesz to za dziwne? Ja zupełnie nie rozumie Amerykanów ich fascynacje bejsbolem, hamburgerami, muzyka kantry

No, ja też nie rozumiem amerykanów. Nie rozumiem także polaków.

A co do Rosji, to byłem ale w Związku Radzieckim, daleko w głąb.

Długie lata komunizmu i alkohol odcisnęło swoje piętno na ludziach, niestety.

Dlatego mówię, im dalej na wschód, tym więcej dziwnych rzeczy i ludzi można spotkać.

Na amerykanach swoje piętno odciska żywność modyfikowana, żeby było sprawiedliwie. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Koleś na stacji miał mega szczęście ;)

OT: Max, coraz lepiej idzie Ci polski-pisany :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

SzlafRock a tow CCCP było mega dziwnie :D teraz to jest ciekawsze :D Masz racje zęby poznać kraj tzreba w gleb lądu się zapuścić.

Co do alkoholizmu masz racje, niestety nie każdy ma umiar i nie kady potrafi pic. Spora cześć społeczeństwa jest zniszczona. Ale zabronić Rosjanom pic to jak zabrać zezwolenia na broń Amerykanom, jest to nie realne. mcmagik dziękuje, właśnie na jesień jeszcze muszę parę lekcji wzięć właśnie w pisaniu bo na komputerze to jedno, zawsze na czerwono podkreślane błędy, na papierze już gorzej, ale jak się chce to się nauczę. Język Polski aż taki ciężki nie jest szczególnie dla narodowości słowiańskich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności