Skocz do zawartości

wypadki w rosji

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Zwykli szarzy ludzie są więcej niż w porządku i zachód sie nawet do nich nie umywa. Jesli chodzi o urzędy ,policje to jest dramat ze wszystkiego sie można wykupić,zaufanie do policji jest na poziomie 1% a jesli chodzi o ulice to bezpieczniej jest w Iraku :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobrze sobie radzisz z pisaniem. Czasami ciężko jest Cię zrozumieć ale można się domyślić.

Idziesz w dobrym kierunku. ;)

Ja po rosyjsku wszystko przeczytam ale niewiele rozumiem. To tak jest jak się języka nie używa.

W myśl zasady, narząd nieużywany zanika. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

w obecnych czasach rosyjski w SEO tez się przydaje prosty przykład Zennoposter rosyjski wersja Professional $247 , angielska $397 ( teraz promocja na $347) można taki przykłady wymieniać a jest sporo softów co w ogóle nie istnieją w wersji angielskiej a warto ich mieć. Ogólnie mnie fascynuje czytać na przykład Szymborska czy Sinkiewicza nie w tłumaczeniu a w oryginale dla tego sam bylem zainteresowany żeby wyuczyć polskiego :D, ale jak gadam juz ze swoja matka przez telefon to raz po raz zarzucam polskim słówkiem. Ogólnie kiedyś mi taka moja koleżanka Rosjanka co mieszka w Polsce już ok 20 lat, powiedziała że jak już zaczynają sny się śnic po polsku to już pozamiatanie :D, i miała racje.

Полюса и русский двое племянников...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

ciekawo co on miał na pace

Podejrzewam że na pace miał ze dwa promile we krwi... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

@Max a powiedz mi czemu na wschodzie tak wiele osób wozi te rejestratory w samochodzie? Żeby w razie kolizji mieć twardy dowód na swoją niewinność, bo policja przekupna i kto da więcej ten niewinny?

A może to jedynie takie wrażenie i rejestratory wcale nie są tak powszechne, tylko ludzie mają modę na wrzucanie tych filmików do sieci i wydaje się, jakby były tego miliony?

-------------------------------

EDYTA:

towar w przyczepie

Tak dla ścisłości - to była naczepa a nie przyczepa.

NAczepa opiera się na ciągniku a PRZYczepa jest przyczepiona na dyszlu ;)

Faktem jest, że za naszą wschodnią granicą trzeba posiadać sporo kasy na łapówki.

Proceder łapówkarski rozpoczyna się już od przejścia granicznego. Ukraina w tym chyba przoduje.

Ciekawy jestem co stało się z tym kierowcą z TIRa,

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

wygląda że został zastrzelony ( pokazane że okno rozbijali bo nie mogli wejść do środka na końcu), przecież po-prostu taranował funkcjonariuszy, a co by się stało jak by tak TIR staranował na przykład szkolny autobus? Z reszta na końcu słychać że zapadła decyzja strzelać w kierowce. Moim zdaniem takich oszołomów niema co żałować i niema znaczenia jakiej narodowości on był.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności