Skocz do zawartości

wypadki w rosji

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A powiedzmy sobie taką rzecz, czy w Rosji jest więcej ofiar śmiertelnych wypadków drogowych na 100.000 mieszkańców niż w innych krajach Europy? Duży wpływ na ten wskaźnik ma infrastruktura drogowa a także świadomość kierowców o możliwych skutkach niestosowania się do przepisów drogowych jak i stosowania zdrowego rozsądku. Oglądając te wszystkie filmiki rzuca się w oczy jedna rzecz - finezja kierowców. Patrzą na niektóre manewry mam w myślach tylko jedno pytanie. "Co autor miał na myśli?"

MaxPan jedyne co mogę Tobie zasugerować to napisanie książki o prawdziwym obliczu wschodu, bo masz widać o tym pojęcie i ciekawie się wypowiadasz.

Potrzebujesz linków? Pisz!

A powiedzmy sobie taką rzecz, czy w Rosji jest więcej ofiar śmiertelnych wypadków drogowych na 100.000 mieszkańców niż w innych krajach Europy?

niestety tak, alkohol, infrastruktura, przestarzale samochody, ciężkie warunki pogodowe i td wiele na to wpływa. Obecnie chcą z tym jakoś walczyć, kary zwiększone szczególnie za picie za kierownicą, idzie czystka drogówki bo łapówkarstwo tez zwiększa ilość wypadków bo kierowcy czuja się bezkarni. Problemów jest mnóstwo, ale myślę ze zmiany idą w dobrym kierunku.

Sam jeżdżę z rejestratorem i uwierz mi jak bym wystawiłem co potrafią kierowcy w Polsce tez nie jest kolorowo.

MaxPan jedyne co mogę Tobie zasugerować to napisanie książk

dzięki, myślałem kiedyś o tym ale na razie mam tyle innych rzeczy na głowie, jak większość z PIO ze takie rzeczy zostawia się na "potem " :D Ale zdaje sobie sprawę ze obecnie media

sztucznie kreują rzeczywistość nie zawsze odpowiadająca rzeczywistości. Sztuczny konflikt jest wielu ekipom na rękę jak po jednej tak po drugiej stronie wiec obstawiam że szybko to nie skończę się, niestety.

heh, tak jest w wielu krajach, ja miałem przypadek jakoś ze 14 lat temu jak jadąc z za zakrętu zauważyłem wyjeżdżającego poloneza,

tyle że wyjeżdżał z niego bokiem, więc zanim w ogóle zajarzyłem co się dzieje to się wbiłem centralnie w jego bok,

zauważyłem że w Hiszpanii to by nie było możliwe, tam się polonez w poprzek drogi nie zmieści więc nie ma szans aby bokiem kogoś staranował. :) dlatego w zachodniej europie jest mniej takich jaj, hehe

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności