Skocz do zawartości

Dzisiejszy Hangout z Johnem Muellerem

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

nosi okulary i ma piegi i zeza,

wypraszam Sobie ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zauważyliście że oni robią cykliczne wycieczki na PIO, tylko ciekawi w jakim celu, zęby się dowartościować? czy po-prostu nas podkurzacz?

A skąd ta teoria spiskowa? Zabraniasz mi odwiedzać forum? :)

Też jestem jego użytkownikiem i mam takie samo prawo do wypowiadania się tutaj, jak i Ty.

No chyba, że jesteś właścicielem Forum i dasz mi bana - wtedy to zxrozumiem.

Skoro dyskusja i tak już została wybita z tematu, to przy okazji zapytam Sebastiana jako przedstawiciela forum Google (przy okazji mi to się osobiście podoba, że się tu u nas wypowiadasz). Co jakiś czas zaglądam na forum Google i coś tam poczytam, ale mam wrażenie, że tam jest każdy temat taki sam: "Strona mi poleciała, ratunku"... odpowiedź: stwórz wartościowszą treść, popraw metatagi itp. podczas gdy doskonale wiecie, że to nie pomoże i wcale nie przywróci strony, nie zdejmie kary, chyba że sporadycznie któryś z pracowników G. zainterweniuje na pokaz, ale algorytmicznie nie ma szans...

No i poszły ostrzeżenia i słowne i z bonusem.

Przenoszę, zaostrzam, zachęcam do donoszenia raportem :P

Edit: zainpirowany postem wyżej dodam: jedziecie po "klakierach" a sami (co do niektórych) - niestety - poziom dyskusji prezentujecie żenujący (na równi stawiam bzdury typu "kiepska optymalizacja" z równie wartościowymi argumentami tutaj).

dymna.jpg

Sebastian trzymajmy się tematu dyskusji, a kto jest właścicielem PIO to chyba wiesz :D

Społeczność czeka od ciebie konkretnych wytycznych, ( jest takie powiedzenie " jak już nazwałeś się grzybem to właź do koszyka", wiec powiedz jak żyć :D, jak uchronić serwisy od ataków nierzetelnych konkurentów przecież mówiono ze linkami nie można zaszkodzić innej stronie? czemu spam pokroju pobieraczka dalej w topach? Czemu po waszych zmianach z topów wylecieli wartościowe serwisy a ich miejsce zajęli posty z Xrumera :D ( z czego bardzo się ciesze prywatnie)? tych pytań jest wiele. Ja osobiście znam na nich odpowiedzi, ale mnie ciekawi co ty powiesz, tylko błagam bez tekstów typu : " zobaczymy co będzie z tym spamem za rok"...

Dla nikogo nie jest odkryciem ze po ostatnich zmianach dostali w kość właśnie te osoby co stosowali się waszych wytycznych, uprawiali tak zwane białe SEO, bo takie spamery jak ja maja się i mieli się dobrze :D

Dla nikogo nie jest odkryciem ze po ostatnich zmianach dostali w kość właśnie te osoby co stosowali się waszych wytycznych, uprawiali tak zwane białe SEO, bo takie spamery jak ja maja się i mieli się dobrze

@Sebastian - Zwłaszcza na to pytanie chciałbym też konkretną odpowiedź...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Nie przesadzajmy z tymi oczekiwaniami od Sebastiana - tego rodzaju wyjaśnień prędzej oczekiwałbym od pracowników Google (no i w kwestii niemożliwości szkodzenia w kontekście ostatnich wypowiedzi pracowników Google (i wypadków z tym masowym mailingiem od google) ja osobiście chcialbym poznać zdanie Tomka Mochera ;) - który szedł w zaparte jak beton partyjny, że za cholere nie można zaszkodzić )

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

ja osobiście chcialbym poznać zdanie Tomka Mochera

Przecież jak zwykle będzie nie na temat... Znowu opowie bajkę jak to określasz o mchu i paproci... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Nie do końca - ktoś kto lubi spam chwalił się w kwietniu, że wyleciało mu 1000 fraz z top3

To nie jest żaden wyznacznik bo nie wiesz jaki to procent fraz poleciał, a jak to było np. 5% wszystkich które pozycjonuje to uważasz, że to dużo?! Poza tym nie wiesz czy frazy już nie powróciły bo jak tak to i tak chłopak wygrał.

Dla nikogo nie jest odkryciem ze po ostatnich zmianach dostali w kość właśnie te osoby co stosowali się waszych wytycznych, uprawiali tak zwane białe SEO, bo takie spamery jak ja maja się i mieli się dobrze

@Sebastian - Zwłaszcza na to pytanie chciałbym też konkretną odpowiedź...

Ja też, ja stawiałem na jakość, nigdy nie korzystałem z swli, xrumerów, dodawarek, nie pozyskiwałem od dawien dawna nawet linków z seokatalogów, czy precli, bo uważałem, że to jest na krótką metę i że może być bardzo szkodliwe już dawno. Selektywnie starałem się pozyskiwać jak najlepsze linki, a i tak dostałem od pingwina, to jaki sens w tym stawianiu na jakość???????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności