Skocz do zawartości

Dzisiejszy Hangout z Johnem Muellerem

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem więcej to już się dzieje... polski internet i jego zasoby to po prostu same precle lepszej i gorszej jakości i nic więcej. Google się tak zmienia, że... niedługo nie będzie nic więcej tylko same seo teksty;) Sam prowadzę małe usługi i naprawdę NIE WIEM co już mam robić żeby być w topie, mam chyba właśnie pisać POEMATY na temat czyszczenia dywanów? A potem ktoś faktycznie zainteresowany wejdzie na stronę i co pomyśli, o ludzie co za bzdety!

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie muszę pytać Johna - tej strony nie ma w TOP100 pod tę frazę.

Sugeruję podszkolić się z SEO, zanim zacznie się wyzywać na Forum. Wskazówka - poczytaj o spersonalizowanych wynikach wyszukiwania :)

U mnie też jest (9. pozycja) dla frazy małe dziecko bez historii. Sugeruję podszkolić się z SEO, zanim zacznie się wyzywać na Forum. Wskazówka - poczytaj o najlepszych wynikach w historii.

Treść ma marginalne znaczenie.

Kurde , mój światopogląd runął w gruzy ... Jak teraz żyć ? No ja sie pytam jak teraz żyć ?? :D

dzieckoz.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Człowieku, czy Ty dalej będziesz brnął w zaparte. Web-Tools nie pokazuje?! A co Ja wkleiłem? "Ręcznie" nie znalazłeś - brak mi słów. Wszyscy znajdują oprócz Ciebie?!

Nie zdążyłem jeszcze jednej ostatniej już rzeczy napisać bo z Tobą naprawdę nie warto w ogóle gadać.

To jest fragment twojej wypociny na temat Precyl.pl, bardzo zresztą ważnej wypowiedzi:

Precyl.jpg

Pamiętajmy Content is King (stawiamy na treść jak w przypadku w/w domeny o dzieciach).

Pozdrowienia dla Ciebie Sebastianie, Ja idę palulu a Ty naprawdę przemyśl temat bo moim zdaniem z każdą wypowiedzią się pogrążasz.

PS. Sebastianie Ja naprawdę nie muszę się dowartościowywać, ale jeżeli daje konkretne argumenty a Ty ciągle brniesz w zaparte to sorka. Dziwne, że nie napisałeś, że ten serwis NIE ISTNIEJE w Googlu.

Nie wiem co jeszcze musiałbym napisać, abyś przyznał mi rację.

Słodkich snów - może trochę zółci wyparuje do rana :).

Na koniec - trzeba byc nie powiem kim, aby nie wiedzieć, że śmieciową domenę można wypchać w topy.

Jak ta domena za rok będzie tam, gdzie ją widzisz, to wtedy wrócimy do tematu.

Między nami jest zasadnicza róznica - ja patrzę się na średni i długi horyzont czasu - ty na krótki.

Ja nie mam takich problemów "z dziećmi" - bo skupiam się na meritum, a nie na pierdółce. Kiedyś to zrozumiesz (może) ;)

Widze, że jak na Forum ktoś ma inne zdanie, to niektórych to boli - zastanawiam się, dlaczego? Ktoś mi odpowie?

Wypowiedzi mam kulturalne, nikogo nie obrażam - skąd ta agresja? :)

Wypowiedzi mam kulturalne, nikogo nie obrażam - skąd ta agresja? :)

Napisałeś, żeby się ktoś podszkolił z SEO, bo nie masz u siebie jakiejś strony w wynikach (którą nota bene ma kilka innych osóB), więc chyba jednak mogłeś obrazić.

Co z tego, czy strona będzie za rok - teraz są "najlepsze wyniki w historii", czyż nie? Czy jak teraz użytkownik wpisze frazę i dostanie w wynikach ****, to ma się uzbroić w cierpliwość i sprawdzić za rok?

Beerbant - jak najlepiej dla państwa, czyli krótko :faja: ale my życzymy Ci oczywiście jak najdłużej. :)

Dobranoc Panowie i tak nie przekona jeden drugiego a nie ma co się napinać, bo wiadomo jak jest :peace:

Za rok by pewnie była, ale teraz to pewnie ręcznie ją wywalą:]

Napisałeś, żeby się ktoś podszkolił z SEO, bo nie masz u siebie jakiejś strony w wynikach (którą nota bene ma kilka innych osó B), więc chyba jednak mogłeś obrazić.

Ja nie napisałem pier... pierwszy

A to jest chyba Forum, a nie towarzystwo wzajemnej adoracji? :)

Nie mam w zwyczaju pozwalać jeździć po sobie komuś, kto nie potrafi się zachować i zamiast przedstawić własne zdanie, przeklina. Takie numery nie ze mną - na Forum Google nie z takimi sobie radziłem :)

OK, on napisał "pier...", Ty coś o matce i podszkalaniu - to w sumie bez znaczenia.

Prawda jest taka, że do wprowadzenia narzędzia, o którym piszesz, zostało pewnie parę miesięcy, a sporo stronek poszło w **** z powodu depozycjonowania (np. jeden mój klient). Te parę miesięcy wbrew pozorom jest ważne dla firmy, która gros klientów czerpie z wyszukiwarki.

Skoro G zdecydował się uwzględniać negatywną wartość linków (czyli de facto dopuszczać do depozycjonowania), dlaczego nie zaczął do wprowadzenia narzędzi do oznaczania linków jako niepożądane i akcji informacyjnej na ten temat?

@abakan - tak, zgodnie z ostatnią informacją, kilka miesięcy.

A próbowałeś coś zrobić z tą stroną?

SEOMoza blastowali zdrowo, ale nie doprowadziło to do spadów - moim zdaniem akcja konkurencji zwraca większą uwagę SQT na domenę - no a jak cos tam znajda w profilu WCZEŚNIEJSZYM linków, to wiesz, co to może oznaczać....

Według moich informacji blasty z Xrumera są ignorowane - z powodu opisanego powyżej. Oczywiście, mogą zdarzac się odstępstwa od tego - ale taka jest reguła.

A próbowałeś coś zrobić z tą stroną?

SEOMoza blastowali zdrowo, ale nie doprowadziło to do spadów - moim zdaniem akcja konkurencji zwraca większą uwagę SQT na domenę - no a jak cos tam znajda w profilu WCZEŚNIEJSZYM linków, to wiesz, co to może oznaczać....

Strona zoptymalizowana, ale nie przeoptymalizowana, stąd kosmetyczne zmiany po pierwszych spadkach.

Linkowana ostrożnie, tj. bez ryzykownych zabiegów i prób przyspieszania. Po akcji konkurencji (nie xR, tylko zwykłe SWL-e, tyle że nie do końca bezmyślne, więc mogą wyglądać jak działanie właściciela) stronka, która po kilku miesiącach PRACY weszła do top3 poleciała na 50. pozycję (nie muszę chyba mówić, jaki kompletny syf jest teraz przed nią).

Reanimowanie tej domeny nie ma większego sensu - teraz muszę działać tak jak konkurencja, czyli sztucznie wbijać do topów syf i patrzeć, który się utrzyma. A wystarczyło, żeby Google ignorował kiepskie linki...

Edyta: Bez odbioru, spać!

Za rok by pewnie była, ale teraz to pewnie ręcznie ją wywalą:]

I to jest główna i najważniejsza modyfikacja algorytmu - wprowadzenie parametru "uprzejmie donoszę". Żeby nie było piszę to bez żadnej ironii - ja przynajmniej na miejscu korpogoogle skorzystałbym z darmowej siły roboczej wprowadzającej dane do systemu ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności