Skocz do zawartości

Dzisiejszy Hangout z Johnem Muellerem

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O jednym zapominacie - Seomoz nie musi zwracać uwagi na serpy - każda witryna o wyrobionej marce śmiało może mieć gdzieś google i ich wskazówki dla łebskichmajstrów ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

na Forum Google nie z takimi sobie radziłem

wiec polecam tam tobie zostać i sobie radzić

Na koniec - trzeba być nie powiem kim, aby nie wiedzieć, że śmieciową domenę można wypchać w topy.

Jak ta domena za rok będzie tam, gdzie ją widzisz, to wtedy wrócimy do tematu.

o czy ty w ogóle gadasz takie domeny stawia się setkami, tysiącami za rok to na jej miejscu biedzie już n-nna również "wartościowa".

Pytasz czemu masz wrażenie że cie wszyscy obrażają? Bo swoimi mantrami obrażasz nasza inteligencje, wiec lepiej będzie jak będziesz słodzić klakierom na waszym zbiorowisku na wzajem adorujących rycerzy wielkiego brata :D.

A my będziemy dalej pchać śmieci w TOP bo na lepsze strony ten algo nie zasługuje.

Seomoz dostal wiadomosc o nienaturalnych linkach i natychmiast oglosili to calemu swiatu. Google ich nie zafiltruje bo to oglosili wiec to byl by to strzal w stope ale zafiltruje tysiace innych stron ktore zostaly potraktowane przez konkurencje porcja blastow, linkow z swl-i itd.

A domena male-dziecko jesli by nie byla za rok to na jej miejscu byla by inna rownie "wartosciowa". Tak wiec wlasciciel prawdziwie wartosciowej strony moze czekac teraz do usranej smierci na pojawienie sie w top-ie.

Ależ proszę:

https://www.seomoz.or...-links-warnings

https://www.seroundta...-seo-15518.html

Zgadzam się ze dr.spinem

To będzie raczej już teraz pokazówka, że wartościowa strona z wartościowym contentem i tak się obroni. Tak jak pokazówka była z wpmu, gdzie usuneli linki

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Przykład z Seomozem to typowa manipulacja - niech dodadzą parę nowych tematów do witryny i spróbują je wypozycjonować (jakieś trudniejsze frazy) wtedy zobaczymy czy im nie zaszkodzi komunikat ...

@Sebastian - było zapytać tego ściemniacza jak to teraz u nich jest, że jeden pracownik pisze na forum, że linki w stopce do strony "twórcy" są "jak najbardziej OK" a z drugiej strony wy******a się z serpów witrynę WPMU za te właśnie stopki ...

Jak to kurw*** w końcu jest ? Albo korpogoogle dba o prawa autorskie albo nie skończą pierd****ć kocopoły :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...Jak to kurw*** w końcu jest ?... :)

Nie wiesz? Skoro G jest obecnie wstanie wykryć na podstawie linku czy to Ty go zamieściłeś, czy konkurencja. To na tej samej podstawie jest wstanie określic czy to twórcy jest link, czy nie. Proste? Proste.

BTW strona małe dziecko chyba poszła w las. Ktoś chyba poczestował biedaczkę ręcznym filtrem. Ehhh, a taki był tam content, gdzie ja teraz znajde tak wartościowe treści?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

To dowód że pracownicy G traktują PiO jako darmowe narzędzie do informowania o "ciekawostkach". To dowód również na to że nie warto podawać linków do swoich stron, czy tym bardziej, np. zaplecz ;)

Teraz sekciarze mogą napisać że z domeną rozprawił się cudowny algorytm a domena wisiała tam pewnie tylko kilka godzin.

Słodkich snów - może trochę zółci wyparuje do rana :).

Na koniec - trzeba byc nie powiem kim, aby nie wiedzieć, że śmieciową domenę można wypchać w topy.

Jak ta domena za rok będzie tam, gdzie ją widzisz, to wtedy wrócimy do tematu.

Między nami jest zasadnicza róznica - ja patrzę się na średni i długi horyzont czasu - ty na krótki.

Ja nie mam takich problemów "z dziećmi" - bo skupiam się na meritum, a nie na pierdółce. Kiedyś to zrozumiesz (może) ;)

Widze, że jak na Forum ktoś ma inne zdanie, to niektórych to boli - zastanawiam się, dlaczego? Ktoś mi odpowie?

Wypowiedzi mam kulturalne, nikogo nie obrażam - skąd ta agresja? :)

Jeszcze tylko chciałem podsumować naszą jałową, jednostronna rozmowę.

Zacznę od końca, zawsze szanuję zdanie innych jeżeli to zdanie ma racje bytu a nie jest mantrą bla, bla, bla.

Wypowiedzi kulturalne, polemizowałbym. Ja tylko napisałem "pierniczyć", jakby to nie wiem jak brzydkie słowo było a Ty moja matkę na dywanik zaprosiłeś. Potem sypiesz teksty o kulturze i poziomie, ale Ja nigdy bym niczyjej rodziny nie wzywał w rozmowę o pozycjonowaniu.

Ale krótko podsumowując twoje zdanie:

1. Zapytałem o ocenę witryny - Ty odpisałeś, ze tej witryny nie ma w Topie (dziwne bo każdy sprawdzał i ja widział tylko nie Ty?!)

2. Potem ja jednak chyba o dziwo znalazłeś i twoim argumentem jest, że:

"trzeba być nie powiem kim, aby nie wiedzieć, że śmieciową domenę można wypchać w topy"

ale Ja wyraźnie napisałem w swoim pierwszym poście, że Ja nie chcę tej domeny przeskakiwać bo mnie to wisi kalafiorem

3. Następnie się mądralujesz na temat horyzontów i czytam kolejne wytłumaczenie dotyczące serpów, które nagminnie jest używane na "drugim" forum, że zobaczymy czy ta domena będzie za rok w serpach, a Ja pytam:

Kogo obchodzi co będzie za rok?!

Już nie wspomnę, ze jakiś życzliwy chyba ręcznie ta domenę już wyrzucił, choć naprawdę tego nie chciałem.

Nie będę też wspominał, że ta domena od 4 (słownie czterech) miesięcy wisiała na dana frazę więc nie był to taki krótki czas. I filozowanie co będzie za pół roku czy rok po prostu mnie bawi.

4. I Na koniec następne madralowanie, ze Ty to na meritum się skupiasz a nie na pierdołach. Co mnie również rozbawiło bo jest sporo serwisów poświęconych właśnie dzieciom, gdzie potencjalny rodzic może znaleźć naprawdę wiele cennych rad.

Daj Boże abyś miał kiedyś dzieci (choć nie wiem czy to dobry pomysł w twoim przypadku) i będziesz chciał znaleźć pomoc co robić gdy np. dziecko ma kolki, łapie często rota wirusy, źle adaptuje się w żłobku itd i wtedy znajdziesz takie strony jak podany przeze mnie przykład.

Naprawdę życzę Ci abyś zmienił swoje podejście do tematu ale obawiam się, że jesteś już tak "przesiąknięty mantrą", że jest to niemożliwe.

Myślę ze dyskusja tak jak z innymi przedstawicielami białego bractwa niema sensu, wszytscy rzucaja tymi samymi wyuczonymi na pamięć tekstami nie mającymi nic wspólnego z logika i rzeczywistością. Trzeba robić swoje, i nie pokazywać im zbyt wiele, bo sami on do tego się nie domyśla :D

cytat z testamentu:

Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями..

kto chce ten przetłumaczę...

Swoją droga szkoda, że

nie zajmuje sie pozycjonowaniem, szybko by się zmieniło w serpach.

Z drugiej strony jeżeli samochody to nasze www, to czujecie jak tam sie chłopaki z SQT z miarkami spinaja? :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności