Skocz do zawartości

Dzisiejszy Hangout z Johnem Muellerem

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wcale nie chce ciebie urażać ale jakoś ciezko uwierzyć że zarejestrowałeś konto 3 lata temu tylko zęby dowali beerowi :D Ale jak każdy człowiek mogę się mylić, wiec jeśli czujesz się urażony to przepraszam. To raczej określenia zaistniałej sytuacji a nie określenie ciebie jako osoby. Przecież cie nie znam, ale mogłeś dowalić Krzyśkowi z oryginalnego konta, tak mi się wydaje.

głupi to było nie do ciebie do innego użytkownika, bo jeśli ktoś zakłada podwójne konto na PIO i wstawia takiego samego linka w stopkę do strony w UK z tym samym anchorem ( jelsi sie nie myślę to był ginekolog Londyn) dodatkowo pisze prawie takie same ogłoszenia ( balsty SB, listy SB, takie same liczby i statystyki, ceny) w dziale ogłoszeń, to przepraszam ale uważam takiego człowieka za głupiego.

Max - szkoda "pary" - na każdym forum byli, są i będą tacy z kilkoma kontami, tacy co sobie kupują konta i jeszcze kupa innych frustratów ;), temat raczej jest o ściemniaczach z korpogoogle sprzedających bajki z mchu i paproci ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@MacPan - To moje oryginalne konto. Jestem zwykłym webmasterem, zajmuję się tworzeniem stron od II połowy lat 90tych XX wieku. PiO czytam od początku jego powstania. W 2009 roku założyłem konto, żeby zadać pytanie, ale znalazłem odpowiedź i nie musiałem uczestniczyć w dyskusjach. Konto wisiało, wczoraj użyłem go pierwszy raz w odpowiedzi na terytorialne zachowanie i chamskie sformułowania Beerbanta zaniżające od lat poziom dyskusji na tym forum.

o widzisz wystarczyło na mnie pojechać a już karolinar cie kocha :D Magia PIO :D Tylku uprzedzam ta karolinar to taki gość DonLupak ( kiedyś nawet był na tyle głupi że te 2 konta mieli te same linki w stopce :D, stare dzieje....)

Fakt, to przykład kolejnego gościa, który z niezidentyfikowanego powodu zakłada 2, muzę nawet 3 konta. A co najzabawniejsze udaje dziewczynę :) Ale w sumie co mi do tego, jak chce to niech i pięć kont ma, mi to nie przeszkadza.

@MacPan - To moje oryginalne konto. Jestem zwykłym webmasterem, zajmuję się tworzeniem stron od II połowy lat 90tych XX wieku. PiO czytam od początku jego powstania. W 2009 roku założyłem konto, żeby zadać pytanie, ale znalazłem odpowiedź i nie musiałem uczestniczyć w dyskusjach. Konto wisiało, wczoraj użyłem go pierwszy raz w odpowiedzi na terytorialne zachowanie i chamskie sformułowania Beerbanta zaniżające od lat poziom dyskusji na tym forum.

Beer już chyba długo tak "zaniża poziom" forum więc czemu czekałeś aż tak długo aby wyrazić swoje zdanie?!

nie musiałem uczestniczyć w dyskusjach.

I powiem Ci... że dalej nie musisz... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

@sting

Beer już chyba długo tak "zaniża poziom" forum więc czemu czekałeś aż tak długo aby wyrazić swoje zdanie?!

Niepotrzebnie stosujesz cudzysłów.

@Kapitan

I powiem Ci... że dalej nie musisz...

Dziękuję za grubiańską gościnność, to zawsze miłe ;)

Większy problem jest z tymi co na nią chcą "wejść" :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak przeczytałem te bluzgi na początku chciałem coś napisać, ale stwierdziłem, że nie ma sensu, przecież oczywiste, że to ktoś z grupy aż ilu?? 4 osób w tym kraju, które z takim jadem są w stanie w zaślepieniu bronić Google. Nie chciał po po prostu napisać jako on sam, tylko anonimowo pobluzgać.

Webmasterzy żyją dzięki Google... no tak po części może tak jest, co jest bardzo złe niestety, że jesteśmy do tego zmuszeni i nie mamy żadnych praw.

Z kolei Google żyje wyłącznie dzięki webmasterom i ich treściom, bo bez wyszukiwarki i reklam Google to tylko darmowa mapa i kilka mało popularnych darmowych usług.

Nie wiem jak inni ale ja osobiście "nie życie dzięki korpogoogle" tylko dzięki samemu sobie ;). Poza tym sądzę, że od początku istnienia więcej ta korporacja skorzystała "ze mnie" niż ja "z jej istnienia".

Nie moją winą jest, że jakaś ograniczona jednostka nie potrafi ogarnąć czegoś takiego jak udostępnianie danych (ważnych danych dodam, dzięki którym na przykład windują stawki CPC dla fraz o wyższej konwersji), dostarczanie treści i tym podobne.

Potem jeden z drugim po lobotomii korpogoogle pieprzy głupoty o tym jak to google daje zarabiać :).

Po sposobie wypowiedzi... To bliżej mu do Colina...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Po sposobie wypowiedzi... To bliżej mu do Colina...

To już nie ma większego znaczenia kto dokładnie. Ale trzeba pokazać użytkownikom tego forum kogo unikać, kto wchodzi w zadek googlowski bez wazeliny i mówi, że pachnie tam rumiankiem. Póki nie zaczniemy ich ganić to będą czuli się Panami swojego świata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności