Skocz do zawartości

zmiana domeny i przekierowanie

aniaa.s

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

wczoraj dostałam chyba filtr na 3 frazy bo poleciały w okolice 180-200 pozycji, jeśli nic się nie zmieni przez jakiś czas to myślę nad zmianą domeny gdyż frazy nie są zbyt trudne.

ale jak to zrobić by nie przeszedł też filtr?

Czytałam że ostatnio filtr wraca po jakimś czasie przez 301.

Sama chyba się na tym przejechałam bo po wprowadzeniu pingwina dostałam filtr na 1 frazę zrobiłam 301 poprawiłam stronę i po miesiącu wróciło aż do wczoraj gdzie ponoć masowo poleciały 301. u mnie fraza co wcześniej miała filtr spadła o 5 pozycji tylko ale inne pozycje poszły na te pozycje 180-200, nie wiem czy to może mieć jakikolwiek związek.

Pozdrawiam

Ania

Filtry nie przechodzą przez 301. Byłoby to zbyt proste narzędzie do usuwania konkurencji z SERPów.

Może po prostu pingwin zadziałał? Albo konkurencja wysłała zgłoszenie "Uprzejmie donoszę..." i przypadek został rozpatrzony ręcznie?

Co znaczy, że wczoraj masowo poleciały 301?

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności