Skocz do zawartości

Automatycznie tworzący się anchor

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

zauważyłem kilka razy, że podając "goły" link na jakimś forum, on automatycznie zmienia się w anchor text.

Tak było ostatnim razem, gdy podałem link na forum kredytowym z prośbą o wytłumaczenie jednej kwestii. Po chwili zauważyłem, że zamiast tradycyjnego https:// pojawiło się:

nazwa banku, kredyty, pożyczki i jeszcze kilka słów kluczowych.

Jak to się dzieje? To kwestia for internetowych które mają to jakoś ustawione, czy wielkie korporacje mogą "więcej", a może taka opcja jest dostępna także dla przeciętnego użytkownika?

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

na ipb też jest taki fajny dodatek seo community seo ale po ulepszeniu seo w samym silniku ipb zrezygnowano z ulepszania CSEO.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności