Skocz do zawartości

A ja zarobiłem na Amber Gold

abstynent

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczymy jak będzie ze skutecznością windykacji

dobrze powiedziane, nie życzę źle, ale rozumiem, że obraca pan się w najlepszych kręgach prawników, i rozumiem, że jeśli pan nie wygra, to zapewne te pieniądze musi pan zwrócić? to powinno się nazywać zaliczka lub pożyczka, bo to nie jest zarobek (żadnych działań i efektów)

Myślałem, że to tutaj wylądowało, z podpisem

z poważaniem

syn ryżego wraz z kolegami ojca

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zobaczymy jak będzie ze skutecznością windykacji

dobrze powiedziane, nie życzę źle, ale rozumiem, że obraca pan się w najlepszych kręgach prawników, i rozumiem, że jeśli pan nie wygra, to zapewne te pieniądze musi pan zwrócić? to powinno się nazywać zaliczka lub pożyczka, bo to nie jest zarobek (żadnych działań i efektów)

Myślałem, że to tutaj wylądowało, z podpisem

z poważaniem

syn ryżego wraz z kolegami ojca

Premier nie ma wręcz prawa mieszać się do tego co robi jego [prawie 30 letni syn oraz jakie parabanki postają w wolnym i demokratycznym kraju !!

Zdaje się,że wielu z was tego nie rozumie, bo jesteście jeszcze efektem uposledzenia przekazanego w układzie genetycznym od rodziców żyjących w komunie .

Od czasu założenia Amber Golds złoto podrożało prawie 40 % .

Gdy wszystkie instytucje państwowe ostrzegały przed amber Golds to ludzie sobie z tego nic nie robili,a gdy zaczyna się coś dziać wtedy wina rządu .

Przecież to jest żałosne, a te wszystkie publikacje prasowe zwyczajnie kierowane, sa do klasycznych głąbów, którzy nawet nie zastanawiająsię nad treścia, tylko najważniejsze jest,aby było napisane w danym artykule,że jest to wina Tuska,albo Kaczyńskiego (zależnie od gazety )

panie kokodżambo, proszę innych nie obrażać, jestem świadomy swoich słów i tego co piszę, jeśli dla pana, wszyscy posiadający inne zdanie, to upośledzeni ludzie, to proszę zastanowić się jaki pan poziom prezentuje, w normalnym kraju, premier wiedząc o takich problemach, powiedziałby o tym głośno (a wiedział ;) i nakazał przejęcie majątku, zamknięcie [ nierzetelny partner ]ów na 30 lat w kamieniołomach i wszystko

ale dla pana wszyscy mamy jakiś zespół komuny, proszę samemu spojrzeć w lustro zanim rzuca pan takimi porównaniami, bo to jest poniżej godności ludzkiej i bezpodstawnej oceny innych osób

Dziękuje

(Ja komunę pamięta, i było dobrze, i było źle, choć akurat bardziej tego dobrze pamiętam, bo to były lata 80te)

pan myśli po co tam był syn premiera? dziwny przypadek?

Najpierw praca w GW ( wiadomo ;) potem nagle czuje się wypalony w tej robocie, potem wywiad z prezesem OLT Express (etyka i poszanowanie funkcji ojca, nie pozwoliła by wejść do współpracy z człowiekiem który wcześniej oszukiwał miliony, choćby ze względu na prestiż nazwiska, nie koneksje, rozumie pan? a nie, przecież dziadek był w SS) raz ją odrzuca, a potem nagle po 3 miesiącach akceptuje warunki, i jeszcze jego tłumaczenie

"Czułem się głupio, że jako jeden z nielicznych, dostałem w lipcu pensję z OLT Express" ;) hahaha...

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności