Skocz do zawartości

Google obniża pozycje dla "pirackich" stron naruszających DMCA

ptt2

Rekomendowane odpowiedzi

Powinieneś zaprzyjaźnić się z Macierewiczem

Koko Koko Lemingi Tuska spoko... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale twoje wypowiedzi trącają o schizofrenie

moja schizofrenia znacznie szerzej ogarnia temat niż tylko gry czy cracki , moja schizofrenia ogarnia też coś co się nazywa wolnością i zasadą równego traktowania , nie interesuje mnie czy ktoś ma na tyle szeroką percepcję aby ogarnąć moją schizę ;) .

PS

wolę być schizofrenikiem niż hipokrytą ;)

PS 2

Koko zapoznaj sie dokładnie z prawami do publikacji czyjegoś wizerunku w materiałach filmowych, może się wtedy okazać, że największą ilość plików łamiących prawo ma ..... No jak myślisz , jaka witryna ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sebastian, czemu YouTube nie ma w takim razie obniżonych wyników?

Chociażby dlatego - nie czytaliście - że ten czynnikw chodzi od jutra.

A poza tym - to jest tylko jeden z aspektów algorytmu.

No i trzeba zgłaszać :)

https://www.google.com/transparencyreport/removals/copyright/domains/youtube.com/

Ostatnio zauważyłem, że znikaja bajki, mam małą córę, więc widzę, że ktoś "dba o swoje".

nie czytaliście - że ten czynnik wchodzi od jutra.

Czyli mam to rozumieć... iż jutro YouTube leci w otchłań... :)

Czyli poleci wszystko oprócz YouTube...? :)

Napisałem w komentarzu na blogu dlaczego YT (pod względem prawnym) jest największym pirackim serwisem/łamiącym prawo na świecie.

Moim zdaniem skoro Google nie uwzględnia "tłumaczeń" ze strony innych właścicieli serwisów, że nie odpowiadają oni za treści użytkowników to oznacza, że świadomie narusza/łamie prawo ...

Z resztą korpogoogle ze swoim funduszem odszkodowawczym już z góry jest nastawione na łamanie prawa , kto tego nie rozumie ten trąba ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panowie, sprawa jest prosta - Ci którzy twierdzą że "to dobrze" powinni zamilczeć. Fakt jest taki że YouTube tego nie dotyczy, a dlaczego? No przecież YouTube ma kasę z ochrony praw (umowy z właścicielami praw autorskich). A więc sprawa jest prosta, twórca widzi dużo piratów, dogaduje się z Google, płaci a Google już go chroni - to są fakty, proszę abyście nie mówili o rzeczach o których nie macie pojęcia. Od ponad roku w serpach widać pobieraczki, ba nawet nie jeden Guglarz zapowiadał walkę z tym świństwem - i co? Nic, nikomu się do tego nie śpieszy.

@Sebastian - Nie masz się co podniecać tym narzędziem, Google nie od wczoraj usuwa treści za DMCA - Wielu webmasterów otrzymywało powiadomienia nawet rok temu że treści zostały usunięte, a to czy zawierały treści chronione prawem? linki? cokolwiek co narusza? To nie ważne, grunt że wyskakiwało w Google pod daną frazę i zostało usunięte.

Polecam artykuł:

https://news.cnet.com/8301-1023_3-57491578-93/google-antipiracy-measure-skips-youtube-says-report/

@Berebant - Takich ludzi jak Ty to ze świeczką szukać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności