Skocz do zawartości

Czy można wylecieć z indeksu google na jakąś frazę

stefan_96

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zaóważyłem dziś dziwną sytuacje mianowicie pozycjonowałem stronę na frazę "wyprawka do szpitala" i wczoraj Google free monitor pokazywał mi że jestem na 15 poz. a dziś na 200 pozycji mnie nie ma w google. Czy to jakiś chwilowy błąd czy fakt. Linkowałem w sumie trzy frazy w 150 katalogach tylko ta jedna znikła nagle, a reszta powoli skacze do góry.

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

Linkowałem w sumie trzy frazy w 150 katalogach tylko ta jedna znikła nagle

Pewnie niebawem nagle zniknie i reszta... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

A no bez żartów, Uff jednak "czkawka" rano mnie nie było a teraz na 11 poz. jestem w trybie prywatnym na przeglądarce. Mogłem najpierw sprawdzić kolejny raz a potem pisać posta, przepraszam za zament . Ale przynajmniej wiem że takie rzeczy się zdarzają, może zbyt często sprawdzam.

Już zwróciłem na to uwagę kolesiowi od strony. Podkategorie z odzieżą aktualnie przerabiamy(by było łatwiej wyszukiwać po rozmiarach) i aktualnie jest troszkę burdel na stronie (dlatego nie chciałem teraz się chwalić). Chcę zrobić jeszcze optymalizację, a dokładnie opisy podstron meta description i znaczniki h1, h2, niestety na php się nie znam ,a ciężko coś się doprosić twórcy strony o modernizację ( prędzej sam się nauczę :) )

A jak to sprawdziłeś? Sprawdziłeś anchor text na stronie backlink watch, czy Majesticseo ? Sprawdzałem tam i nic nowego nie pokazuje. Jedynie na google webmaster widać przypływ BL linków

przecież to proste - dostałeś wynik rano z innego data center, np. takiego który nie został jeszcze zaktualizowany

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności