Skocz do zawartości

Program do zaplecza

jezyk403

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem, że osobiście też zastanawiałem się nad gotowym rozwiazaniem.

Teraz badziej skłaniam się, do zlecenia napisania takiego programu jakiejś osobie.

Najważniejsze, aby google nie mogło wykryś, że linki pochodzą z systemu własnego zaplecza.

Ważne jest wtedy też to, że można łatwo rozbudowywać takie oprogramowanie, które ma spełniac nasze założenia.

Interesują mnie stałe linki, skrypt podobny do statlink, tylko że na własne potrzeby z możliwością dodawania (inteligentnych opisów) z linkami w treści tekstów już istniejące na stronie.

Przy okazji, jeśli znajdzie sie ktoś, kto cos podobnego tworzył, zapraszam do kontaktu. gg: 4143945

możesz też użyć zenbloga z mojej stopki - zakłada blogi na darmowych platformach. Koszt niewielki ale trzeba też zainwestować w Program zennoposter odchodzą za to koszty hostingu i domen. Do dywersyfikacji źródeł linków nadaje się dobrze.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności