Skocz do zawartości

[katalog] podobna-strona.pl

kmike

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym przedstawić nowy wymysł, katalog podobnych stron na własnym skrypcie.

Katalog jest darmowy, moderowany. Największy nacisk kładę na unikalny opis (min 150znaków) i tagi (maks.5szt) - strony kojarzone są ze sobą na ich podstawie.

Tutaj też mała prośba o konstruktywną krytykę ponieważ głównym zamysłem katalogu jest stworzenie, nieco zmodyfikowanego, CMS'a i udostępnienie go... W dalszej lub bliższej przyszłości.

Podobna strona

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Hej!

fajnie nawet to wygląda, ale link do wpisu dziwny bardzo...

"strona" -> stała identyfikująca jaka to jest podstrona, następnie <nazwa_domeny> na końcu numer strony (jeżeli liczba podobnych przekroczy 15szt - sprawdź podstronę "poszukiwane").

No co ty, to że został dodany automatycznie nie znaczy że moderator nie sprawdzi strony, a wracając do katalogu to bardzo ładny brakuje mi tylko odwiedzin robotów

Jak wyżej, wpis wyświetlany jest od razu, ale nie jest zaakceptowany przez moderatora. Z czasem jak domena nabierze jakiejś mocy wpisy będą wyświetlane dopiero po akceptacji.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Pomimo, że skrypt wyświetla podobne strony to licznik cały czas wskazuje 0.

Licznik jest aktualizowany w momencie odwiedzenia strony, jeżeli wartość znalezionych stron jest różna od ilości w bazie. Umieszczę kod aktualizacji statystyk nieco wyżej, żeby się aktualizowały przed wyświetlaniem wartości.

//edit

poprawione, dzieki wendaboj

wg mnie dziwny sposób moderacji katalogu... po dodaniu wpis się wyświetla a dopiero później przechodzi moderację :olaboga:

jestem przyzwyczajony, że po dodaniu wpis oczekuje moderację ale tak jak pisałeś to Twój "nowy wymysł"

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Podwójny token, po co?

Racja, na dniach usunę drugi kod.

wg mnie dziwny sposób moderacji katalogu... po dodaniu wpis się wyświetla a dodopiero później przechodzi moderację :olaboga:

jestem przyzwyczajony, że po dodaniu wpis oczekuje moderację ale tak jak pisałeś to Twój "nowy wymysł"

Obecnie żadna z dodanych stron nie jest usuwana, jeżeli opis jest nieunikalny to pisze własny, nowy. Moderacja głównie dotyczy tagów. Na dniach dodam jeszcze opcjonalne pole email - do wysyłania potwierdzeń.

• 2 tygodnie później...

Miałem minimalny poślizg w czasie ale wprowadziłem zapowiedziane zmiany.

Zniknął drugi token oraz istnieje możliwość podania adresu email aby otrzymać informację o wpisie.

Mam nadzieję, że moderatorzy się nie zeźlą, że znów podbijam swój temat ale po jakimś czasie nie ma możliwości modyfikowania postu.

Zmienił się trochę regulamin serwisu, można dodawać strony erotyczne. Doszło dodatkowe pole formularza "+18". Dla wpisów stron erotycznych wyświetlany jest komunikat ostrzegający o treści przeznaczonej dla osób pełnoletnich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności