Skocz do zawartości

Nienaturalne linki - powiadomienie

m@rcin1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dostałem powiadomienie o nienaturalnych linkach kierujących do mojej strony

Info pojawiło się 29 lipca

strona linkowana była katalogami, preclami, lekko wymianą - got, stat i seomat na głowne i podstrony

got i seomat ściągnąłem

strona juz dostała filtr na frazy i większość poleciała

zgłosiłem o ponowne rozpatrzenie

i pytanie co teraz?

Szukasz grafika? - projekty od 600 zł netto

najlepszy grafik - sam sprawdź

zdobywac nowe linki z wartościowych źródeł...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

strona linkowana była katalogami, preclami, lekko wymianą - got, stat i seomat na głowne i podstrony

Zwróć uwagę na różnicowanie anchorów i treść wpisów w katalogów bo "otoczenie" linka też jest bardzo istotne. Z tego wzlędu warto robić unikalne wpisy, przynajmniej takie z wykorzystaniem synonimizatorów.

• 2 tygodnie później...

a delikatny blast z wiki coś pomoże?

Widze że każdy czepił sie "wiki" jak by nie wiem co to było. Każdy myśli że to wikipedia widocznie :D

Wystarczy przejrzeć co w nich jest, jakie spamy(viagry i powiększanie to standard, 99.9% to spam większy niż miniacze z podpiętym swl'em). To mają być "dobre linki" ?

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

W ten sposób pociągniesz stronę w dół. Daruj sobie linki ze śmieci.

zdobywac nowe linki z wartościowych źródeł...

Jak na przykład z katalogu Zgreda ;)

Popatrz na seomoz DA i mozRank strony, te które mają +40 już są coś warte, do tego wiekowa domena, min 2 letnia.

• 2 tygodnie później...

Możesz spróbować, ale z blasta bym całkowicie zrezygnował...

Ja mogę polecić Ci skorzystanie z tej usługi. Jest dobra, na jednej z moich domen zauważyłem wyjście z filtru na 2 frazy. Ale te linki muszą być zdobywane stopniowo też, nic na siłę.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności