Skocz do zawartości

kalkulator cen - pozycjonowanie

beha

Rekomendowane odpowiedzi

ja dalej sie nie zgodzę -bo wykupując LINK TEKSTOWY SPONSOROWANY zawsze będę nad BOKSEM CPC.

2 SPRAWA - jak znaleźć się u góry nie z boku, nie tylko czynnik ceny ma tu wpływ, wierz mi na słowo, ja mam ustawiony minimalną ceną za kliknięcie żeby mnie drogho to nie kosztowało, jak przeanalizujesz całą ofertę CPC ONET to będziesz dokładnie wiedział że nie tylko cena ma na to wpływ ale jeszcze 4 inne czynniki które skutecznie pozwalają oszczedzić wydaktów a wisieć na ładnej pozycji

Pozdrawiam

Mariusz

Oxygene - mylisz się jak mówimy.

Jest LINK SPONSOROWANY - dowolna ilość słów, dowolna treść, dowolny nagłówek itp

Jest też BOKS SPONSOROWANY, który rzeczywiście przyt odpowiednio wysokiej stawce wyświetla się powyżej wyników wyszukiwania ale PONIŻEJ LINKÓW SPONSOROWANYCH

Dowód:

Hasło sprężarki w onecie

Pierwsze miejsca linki sponsorowane, po nich firma T... z BOKSEM SPONSOROWANYM, następnie wyniki - a po prawej wciąż widoczne zwykłe boksy

Co było do udowodnienia... :)

AirMan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności