Skocz do zawartości

Gdzie postawić bloga?

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na blox-ie, wordpress.com(95%), blogger, komentarze są nofollow

na blogi.pl, blogdrive.com,weblogplaza.com -nofollow jest i z linków w treści.

Część adminów blogów wyrzuca te blogi które ordynarnie wyglądają na zaplecze (pisz.se, wordpress.com, ckg.pl i kilka innych), dlatego warto czasem napisać kilka postów, odczekać i dopiero po tym wrzucać linki. Osiek musiałeś wrzucić niezły spam jak blog.de cię zbanował ;)

Czy ja wiem czy nie warto? Linki nofollow też się przydają.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jeśli blog jest dobrej jakości, nie sa to arty po 1k znaków - to czemu nie, nawet do katalogów z listy cezz'ego można dodawać.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności