Skocz do zawartości

Spintax - prosta mieszarka synonimów

Spintax

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam do oceny mój pierwszy projekt tego typu - Spintax.pl. Jest to mieszarka synonimów, która na podstawie tekstu z synonimami zapisanymi w standardowy sposób {słowo|synonim|inny synonim} generuje dowolną ilość (chwilowo ograniczone do 100) artykułów z losowo wybranymi synonimami.

Adres: https://www.spintax.pl

Co planuje w kolejnej wersji:

- Generowanie statycznych stron html z artykułami generowanymi na podstawie synonimów o wybranej liczbie artykułów, odpowiednim linkowaniu wewnętrzny, a także zoptymalizowane pod kontem seo. Strony takie można wykorzystać np. na niektórych hostingach seo, gdzie oferowane są hostingi html za np. 5zł/mc.

Jako, że jest to mój pierwszy projekt bardzo proszę o wszelkie uwagi.

Ps. Skierowany jest on głównie do osób, które nie mają profesjonalnego oprogramowania, które umożliwia generowa

Podświetlanie wygląda całkiem spoko. Fajnie jakby można tam jeszcze sobie szybko podmienić słowo na inny synonim (jakimś selectem, czy coś). Przydałby się jeszcze zintegrowany słownik synonimów.

Sam wygląd strony nie jest zły. Przydałoby się jakieś poważniejsze logo i ustawił bym je na lewo od menu (oszczędność miejsca w topie).

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

• 1 miesiąc temu...

Super ale czy jest możliwość aby ta mieszarka z wprowadzonego tekstu generowała wszystkie możliwe kombinacje? wiem, że będzie ich całkiem sporo ale takiego właśnie narzędzia szukam...Może ktoś wie coś o tego typu programie?

Pozdrawiam

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności