Skocz do zawartości

[Szukam] konta reseller

Seo_Adept

Rekomendowane odpowiedzi

skoro to strony firmowe to pewnie że reseller, co z tego że zwykłe konto uciągnie bo pewnie obciążenie żadne,

ale jak będziesz miał jakąś dziurę i włam, to pójdą wszystkie strony zamiast jednej i tłumacz się

pozostałym klientom co jest grane.

Kwota nawet 1000 zł. w skali roku podzielona na kilka firm to żaden wydatek, długopisy więcej kosztują,

a szkłem się ( )( ) nie da utrzeć ;)

pomijam już taką możliwość jak udostępnienie klientom panelu do administracji

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Generalnie chodzi o to, żebym mógł tworzyć specjalne konta dla każdego klienta. I, żeby nie było padów tych stron. Jeśli chodzi o obciążenie to podejrzewam, że będzie niewielkie strony są oparte głównie o prosty CMS bez bazy danych - typowe firmówki. Na razie też chciałbym skorzystać z minimalnego pułapu w momencie gdy potrzebował bym większego bo stron było by więcej więc fajnie by było jak by można było zawsze podnieść zapotrzebowanie i finansowe i przestrzeni hostingowej.

jak nie znasz się na administracji i chcesz mieć wszystko bezpiecznie zapuszkowane i spać spokojnie, a jak się coś stanie to czas reakcji bardzo szybki polecam hosting dedykowany w hekko, - masz konto admina i tworzysz swoje pakiety dla klientów.

Jeśli jednak wiesz co w trawie piszczy to VPS w Vipower i do tego jakiś panel

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 2 tygodnie później...

Czy ktoś kojarzy jeszcze niedrogie konta typowo reseller?

Na razie znalazłem z interesujących: hekko.pl , mzone.pl (tutaj jest cPanel), biznes-host.pl (cena x2 zwyklego hostingu, bo w ofercie tego nie ma)

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Czy ktoś kojarzy jeszcze niedrogie konta typowo reseller?

Na razie znalazłem z interesujących: hekko.pl , mzone.pl (tutaj jest cPanel), biznes-host.pl (cena x2 zwyklego hostingu, bo w ofercie tego nie ma)

w neteasy.pl masz za 10 zł do każdego konta taką opcję.. i directadmina.

pozdrowienia.

googlerulz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności