Skocz do zawartości

Ocenimy.com - artykuł oceniający za darmo

bold

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po trzecie takie same funkcje, jak mój blog pełni wiele for internetowych, w tym jeden z działów PiO. Też to zniechęca potencjalnych klientów?

Moim zdaniem każda negatywna opinia znaleziona

przez klienta może go zniechęcić do skorzystania

z usługi. Nie ważne gdzie ją znajdzie.

Po czwarte, mówisz, że ocena zniechęca klientów? A co powiesz o tak wykonanej stronie internetowej?

Ok, stronę może poprawić, ale Twoja ocena zostanie

na blogu. Myślę, że pozycjonując ten wpis mu nie pomożesz...

A na moim blogu publikuję same wady którejkolwiek strony? Naprawdę uważasz, iż klienci czy po prostu ludzie są tacy głupi, że nie umieją czytać ze zrozumieniem chociażby sloganu bloga? I wreszcie czy cenisz ogólnie inteligencję dodających? Oni czytali regulamin, ty też to zrobiłeś. Ty się bulwersujesz, oni nie widzą w tym nic złego. Zapewniam cię, że nie będę dodawał oceny żadnej z twoich stron, męczył się nad artykułem do niej za nic i ewentualnie robił twojej stronie złej reklamy wytykaniem błędów i nieprzyjemnych dla oka elementów które są, ale gdybym o nich nie napisał, to by ich nie było. Twojej stronie i każdej innej, która się nie zgłosi przez formularz. Twoimi postami ty mi zniechęcasz potencjalnych dodających, twoje posty pozostaną, a mój blog będzie linkowany. A ja na to zgody nie wyrażałem - widzisz podobieństwo? Tyle, że to jest forum, każdy może mnie skrytykować, tak samo ja mogę skrytykować innych na swoim blogu - reguluje to regulamin.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

nie przejmuj sie nimi, to normalne ze w sieci sa pozytywne i negatywne oceny, i jesli ktos sie dobrowolnie zglosil to oceny to mowi sie trudno. to tak, jakby dawac sprzet do recenzji a nastepnie procesowac sie ze recenzja jest negatywna.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Z pewnością bardziej przemyślał, niż ty swoją "krytykę" i mój poprzedni post. Skoro ty nie lubisz, gdy ktoś powie coś złego na temat twojej strony czy czegokolwiek innego to nie znaczy, że inni muszą się bać krytyki. Tym bardziej, gdy jest ona konstruktywna. Niemniej jednak twój tok myślenia, że wszystko, co złego na temat strony firmowej zostanie powiedziane świadczy źle o usługach i ofercie tej firmy, jest co najmniej dziwny i niedojrzały. To jest mój ostatni post do ciebie, reszta twoich uwag tego typu i przemyśleń "co na twoją ocenę zgłaszający!?" zakończy się raportem i zostanie zignorowana.

@pandha wiem o tym, ale czasem warto podyskutować, dla samej frajdy z dyskusji ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Sądzę że wiele osób które robi stronę dla siebie lub znajomego może mieć odczucie ze wszystko jest dopracowane itp., pominąć błędy a tutaj ma jak na tacy dokładnie wypunktowane co jest do poprawy lub zmiany. Mam nadzieje że autor nie będzie doszukiwał się minusów na siłę gdy ich nie znajdzie.

P.S

Sądzę że wiele osób które zleciło wykonanie strony firmie lub prywatnej osobie ma okazje dowiedzieć się jak w rzeczywistości wygląda strona od punktu technicznego oraz estetyki wykonania. bold wpadł na dobry pomysł, w przyszłości gdy dojdzie do wprawy może prowadzić usługi z zakresu sprawdzania stron wykonanych dla firm za $ oraz usług SEO. Nie jedna osoba i firma dały nabrać się oszustom wyciągającym kasę nie znając się w temacie a chcąc mieć swoja e-wizytówkę.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

• 2 tygodnie później...

Ile trzeba czekać na publikację artykułu ? 14 sierpnia zgłosiłem stronę.

Ja też zgłosiłem 14 więc pewnie w dniu "premiery" strony była już kolejka na kilkadziesiąt/set ocen ... trzeba cierpliwie czekać ;)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Wszystko jest oceniane w kolejności, jeżeli wpis jest zgodny z regulaminem, zostanie oceniony. Nie jestem w stanie dodawać wielu wpisów codziennie, robię to raczej hobbistycznie ;-) Na publikację artykułu można zatem czekać sporo. O każdej publikacji dodający jest jednak informowany mailowo, więc spokojnie :P

@arve_lek twoja strona jest obecnie druga w kolejności :)

• 2 tygodnie później...

Bardzo fajny pomysł - jesteśmy już po ocenie. Dziękujemy.

Nie należy się bać negatywnych opinii - jeżeli się takie pojawiają to znaczy że musimy coś poprawić - a nie narzekać, że ktoś o nas źle mówi.

Same pozytywne opinie też źle wyglądają.

My po każdych zakupach pytamy klientów co myślą o sklepie i co chcą w nim zmienić - zbieramy głosy i co jakiś czas, w miarę możliwości, wprowadzamy zmiany.

Właściciel sklepu decor8.pl, trener, pasjonat szkoleń i e-commerce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności