Skocz do zawartości

Ocenimy.com - artykuł oceniający za darmo

bold

Rekomendowane odpowiedzi

W to nie wątpię =) Niemniej dziękuję za ocenę, skórka została wybrana według czytelności i moim zdaniem spełnia swoje zadanie ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To już tak jest... chłopak ma zaj... pomysł... robi coś za free a tu jeszcze oszczerstwa...

Myślę, że obiektywna ocena jest fajna ! mało tego! gdy jest negatywna to tylko motywuje do działania!!

Bo co z tego,że strona właścicielowi się podoba jak odbiorca nie może się na niej znaleść ? !!!!!

@bold Gratuluję pomysłu !

O jaką premierę chodzi, bo nie rozumiem? :) Strony są dodawane na bieżąco, jednak kolejka jest spora. Każda strona, która spełnia regulamin zostanie oceniona.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Napisz na pw, jaki adres strony dodałeś to powiem, która w kolejce jest. Autor każdej strony- zaakceptowanej lub nie - otrzymuje maila po ocenieniu (lub podejściu do ocenienia).

Napisz na pw, jaki adres strony dodałeś to powiem, która w kolejce jest. Autor każdej strony- zaakceptowanej lub nie - otrzymuje maila po ocenieniu (lub podejściu do ocenienia).

Wpadłeś na bajerancki pomysł, wkładasz w to dużo pracy, dla mnie ocena jest prosta. 100% pozytyw.

Dodałem dzisiaj do oceny kilka moich stronek, pośród jednego ze zgłoszeń masz bonusik w postaci kodu na darmowy wpis do mojego autorskiego katalogu. Dzięki wielkie, za inicjatywę !

A tak, grafika rzeczywiście została doskonale dobrana.

• 2 tygodnie później...

Witam,

Serdecznie dziękuję za konstruktywną krytykę strony!!

Polecam wszystkim zgłaszanie swoich stron, autor oceny naprawdę przykłada się do swojej pracy. Niektórzy z was widocznie nie zdają sobie sprawy z faktu, jak trudno jest zdobyć niezależną, szczerą opinię o swojej stronie.

Cieszę się, że Wam się podoba :) Jednocześnie informuję, że blożek jest sukcesywnie linkowany, a wpisy już teraz indeksują się w przeciągu zaledwie kilku godzin :) Zgłoszeń w kolejce jest sporo, ale wszystkie zostaną w swoim czasie ocenione. Niedługo darmowe dodawanie zostanie wyłączone i zastąpione symboliczną opłatą ;)

• 2 tygodnie później...

Informuję, że w dniu dzisiejszym i jutrzejszym serwis może nie działać poprawnie i/lub nie wczytywać się. Od przyszłego tygodnia będzie z pewnością więcej ocenionych stron, jak również dedykowana skórka - nie będzie więc żadnego linku wychodzącego poza tym zawartym w skórce. Za niedziałanie serwisu w dniu jutrzejszym z góry przepraszam :P

Sorry, za kolejny post pod rząd :)

Wszystko poszło bardzo sprawnie i wprowadzony dziś został nowy design. Jest to moja pierwsza skórka na WP, więc proszę o wyrozumiałość, aczkolwiek zapraszam do wytykania błędów i oceniania :P

Witam!

Nawet szczerze mówiąc nie miałem kiedy przyjrzeć się tej stronie - to był mój błąd. Dopiero dzisiaj odnalazłem ją w stopce kolegi Bold'a. To był dobry strzał ;)

Stronka naprawdę zbudowana na solidnej dawce kodu, grafika prosta, schludna, ale za to pozostaje w pamięci cały układ oraz kwestie grafiki. Kolega Bold bardzo ciekawie opisał moją stronę internetową, a w dodatku "wyciągnął" malutkie błędy w kodzie, które na pewno pomogą temu, aby moja strona stała się jeszcze bardziej przyjazna oraz przyjemna dla oka czytelników z mojego miasta oraz powiatu.

Bardzo podoba mi się to, że autor potrafi docenić to, że ktoś buduje stronki różne, przeróżne, ale też jest w stanie ocenić krytycznie to, co na to zasługuje..

Powodzenia!

Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Twojej pomocy

Miłej niedzieli.

Nowoczesne Ogłoszenia Jasło

• 1 miesiąc temu...

Właśnie została oceniona moja stronka. Trochę trwało od zgłoszenia serwisu zanim doczekałem się oceny, ale przestałem się dziwić, jak policzyłem ilość znaków (ok. 2500) samego tekstu oceny. Jeśli kolejka oczekujących jest długa, a każdy wpis tak długi i merytoryczny, to trudno się dziwić, że to tyle trwa.

Unikalny opis (ocena) strony plus celne uwagi mogące pomóc mi poprawić w przyszłości wygląd, funkcje i działanie witryny robią na mnie wrażenie. Bold jak jeszcze znajdujesz czas na "normalną" ;) pracę i życie osobiste?

Reasumując autorowi https://ocenimy.com należy się duże uznanie oraz podziękowanie za samozaparcie i chęć oceniania naszych różnistych witryn, stron i serwisów. Życzę powodzenia w tym oryginalnym przedsięwzięciu :good: .

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności