Skocz do zawartości

Linki z edu i gov

stefan_96

Rekomendowane odpowiedzi

Zaciekawiony wczoraj komendami google, zacząłem poszukiwać domen z edu i gov w których mógł bym zostawić link. Wszedłem w pierwszą lepszą edu z polski patrzę a tam kilkadziesiąt komentarzy pochodzące ze spamu. I teraz moje pytanie: Czy warto zostawić tam link, czy to nie zaszkodzi mojej stronie? Może jest jakiś sposób na odsianie zaspamowanych domen edu i gov?

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

Zaplecze jak najbardziej nadaje się do linkowania z takich źródeł.

Edit: Odnośnie metody na odsianie zaspamowanych stron, to nikt publicznie nie poda Ci na to recepty, bo wtedy te niezaspamowane też staną się śmietnikiem :)

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Odnośnie metody na odsianie zaspamowanych stron, to nikt publicznie nie poda Ci na to recepty, bo wtedy te niezaspamowane też staną się śmietnikiem

Masz rację spodziewałem się takiej odpowiedzi, zatem może na priv podał byś mi parę przykładów:)

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności