Skocz do zawartości

Czy PR zejdzie do zera ?

tomojer0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pewne pytanie.Tak przykładowo:

Pozycjonuję stronę tylko i wyłącznie w systemie Prolink i kupuję np. 1000 linków na okres 1 miesiąca. Po update PR strona uzyskuję np. PR3. I teraz pytanie. Czy gdy minie ten miesiąc i te wszystkie linki znikną ze stron to przy kolejnym update PR mój page rank zejdzie do PR0 ?

Pozycjonuję stronę tylko i wyłącznie w systemie Prolink

eee... nie bądź taki do przodu, Ty nie pozycjonujesz strony tylko kupujesz linki a to nie zawsze jest to samo

Czy gdy minie ten miesiąc i te wszystkie linki znikną ze stron to przy kolejnym update PR mój page rank zejdzie do PR0 ?

do 0 raczej nie spadnie chociaż nie dam Ci na to gwarancji bo wszystko zależy czy oprócz linków z Prolinka masz jeszcze coś innego

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

eee... nie bądź taki do przodu, Ty nie pozycjonujesz strony tylko kupujesz linki a to nie zawsze jest to samo

Czy gdy minie ten miesiąc i te wszystkie linki znikną ze stron to przy kolejnym update PR mój page rank zejdzie do PR0 ?

do 0 raczej nie spadnie chociaż nie dam Ci na to gwarancji bo wszystko zależy czy oprócz linków z Prolinka masz jeszcze coś innego

Przecież to tylko przykład. Jeszcze nie pozycjonuje strony w jaki kolwiek sposób tylko się pytam gdy założe tam konto co się stanie gdy znikna po miesiacu linki ze stron jezeli ich nie przedłuże. Czyli robotę będę miał skoro może PR spaść.

Ja w takiej sytuacji nie martwiłbym się PageRankiem... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności