Skocz do zawartości

Czy to filtr? ban?

sasza

Rekomendowane odpowiedzi

k,NjA4NjAzNzMsODk4NDcx,f,art.7424.jpg

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Jest site: 362 wyników. Wcześniej było tyle samo, więc nie ma tu zmian.

Pozycjonowanie: katalogi, fora (linki z anchorami w sugnaturach), komentarze na blogach, kilka linków w księdze gości i wiki

Majesticseo: 79 referring domains i 1245 external Backlinks. Wszystko dodawane stopniowo przez 4 miesiące. Nigdy nie używałem SWL

Niektóre frazy spadły o 3-4 pozycje i zostały w top10, inne nawet po 30- 50 pozycji, są też takie które poleciały w kosmos.

A mnie wciąż rozwala, że ludzi nie potrafią odróżnić bana od filtra?! Załamka. Ile razy można pisać jaka jest różnica.

To wcale nie musi być żaden filtr. Ostatnio Google zeruje dużą ilość linków do witryn i strony spadają, wystarczy podlinkować nowymi backlinkami i pozycje powinny iść w górę.

Jakieś 2 tygodnie temu PR wzrósł z 1 do 2 , a dzisiaj spadł do n/a. No i te spadki na wszystkich frazach. Pierwszy raz takie coś mi się zdarzylo, więc nie wiem co o tym myśleć.

No ale OK, poczekam pare dni, będę linkować dalej i zobacze co się będzie działo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności