Skocz do zawartości

Spadek domeny w wynikach wyszukiwania

solidit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Katalogowałem domenę znajomego poczujsztuke.pl. Chciałem ją wypromować na hasła fotograf gniezno, fotografia ślubna gniezno, fotograf ślubny gniezno. Dodawałem ją do katalogów z grupy Neonex. Liczba dodań to ok 10 dziennie. Ostatnio jednak na hasło fotografia ślubna gniezno domena jest odnajdywana gdzieś w okolicy 30 miejsca i nie jest to link do głównej strony tylko do jakiejś podstrony. Od wczoraj system serpmonster.pl pokazuje mi że na hasło fotograf ślubny gniezno domena jest odnajdywana na 16 miejscu (również jakaś podstrona). A tymczasem kiedy szukam ręcznie (historia online w Foxie wyłączona) na hasło fotograf ślubny gniezno znajduje mi domenę na 2 miejscu. Może mi ktoś poradzić co się dzieje? Jakieś zmiany w google, coś robię źle czy po prostu serpmonster.pl nie pokazuje dokładnie pozycji?

Prawdopodobnie jesteś zalogowany w google lub inne DataCenter, też spotkałem się z przypadłością różnych pozycji dla różnych przeglądarek. Inne wyniki pokazuje dla przeglądarek na hasła lokalne, które mają zimplementowane geolokalizacje - patrz ustwienia w chrome i innych przeglądarkach.

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Czy to możliwe że czasami moja strona wychodzi jako wynik zintegrowany z mapami google a w systemie serpmonster mam zaznaczone aby nie liczył map (bo takie rozwiązanie wydaje mi się bardziej uczicwe dla klienta) stąd te przekłamania? Taką dostałem odpowiedz z serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności