Skocz do zawartości

Którą strone pozycjonować

tezapl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moja wizytowa strona to iFamilo.pl

Druga witryna to familo.yoyo.pl i alias familo.5g.pl

Proszę powiedzcie mi którą stronę mam pozycjonować? alias czy yoyo?

Moj cel to wypozycjonowanie tego yoyo i pozniej dać przekierowanie na moją wizytową stronę.

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc z góry.

dziękuje,

zażądałem już wyindeksowanie strony na yoyo

Mam pytanie kolejne, bo zrobiłem błąd dając i przed wyrazem docelowym. Jak się okazuje google nie czyta słowa familo :/

Czy lepiej dla indeksowania można by było zrobić teraz dodatkowo np: familo.mil.pl. Dać alias do ifamilo.pl i pozycjonować familo.mil.pl?

Czy to też będzie duplitace content?

Chce po prostu łatwo wypozycjonować daną frazę.

Pozdrawiam

Moj cel to wypozycjonowanie tego yoyo i pozniej dać przekierowanie na moją wizytową stronę.
Tylko, że z jojo nie zrobisz przekierowania :faja: Poza tym czytaj regulaminy ! https://www.yoyo.pl/regulamin-serwisu/ 15. Tworzenie automatycznych przekierowań ze stron serwisu na zewnętrzne serwery jest zabronione. :nonono:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tylko, że z jojo nie zrobisz przekierowania :faja: Poza tym czytaj regulaminy ! https://www.yoyo.pl/regulamin-serwisu/ 15. Tworzenie automatycznych przekierowań ze stron serwisu na zewnętrzne serwery jest zabronione. :nonono:

Dziękuje za informacje :)

dlaczego uważasz, że google nie czyta słowa familo? jak wpisuje w wyszukiwarce "ifamilo" to Twoja strona jest na pierwszej pozycji

Tylko, że ja chce wypozycjonować słowo "familo". I zastanawiam się co robić.

Czytałem, że można wypozycjonować każdą stroną, ale mam też inne obowiążki i mało wiedzy.

A czytałeś może, że pozycjonowanie to dużo poświęconego czasu na naukę i cierpliwość?

Podlinkuj stronę na frazę familo i po jakimś czasie strona powinna wejść na topy na tę frazę.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Mam pytanie kolejne, bo zrobiłem błąd dając i przed wyrazem docelowym. Jak się okazuje google nie czyta słowa familo :/

...

Chce po prostu łatwo wypozycjonować daną frazę.

Dlaczego błąd? Nazwa domeny nie ma decydującego znaczenia, a poza tym masz pozycjonowana frazę w adresie więc jest jak najbardziej OK.

Linkuj spokojnie i czekaj na efekty. Nie potrzebne są żadne dodatkowe przekierowania.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności