Skocz do zawartości

strona firmowa

live

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pierwsze wrazenie - czy dokladnie okresliles przyjmujac zalozenia do projektu co chcialbys przekazac odbiorcy ?

Zerknij na stronę jak na niemy film - widzisz sama grafikę bez tekstów informacyjnych - jaki masz przekaz informacji?

Domyslam sie, że Twoim glownym produktem sa strony internetowe - jezeli tak to bardziej to wyeksponuj i w tresci i w portfolio.

Portfolio

Za male screny, za bardzo stlamszone, nieczytelne.

Podsumowanie

Projektowanie stron to usluga pt "umiem zaprojektowac dobra strone z czytelnym przekazem ktora podkresli mocne stronyTwojej firmy",

Mnie Twoja strona nie przekonuje do tego, by powierzyc Tobie projekt strony.

Sugestia zmian

Najprosciej i najszybciej - calkiem nowy projekt - pod warunkiem ze kolejny projekt nie będzie nawiazywal do pierwszego.

Jezeli od poczatku dobrze wykorzystasz rady to po zakonczeniu projektu i porownaniu 1 i 2 projektu sam zobaczysz co w 1 jest nie tak.

pozdrawiam

Widzę tutaj wiele fachowych porad, ruch masz bardziej wzmożony niż przy mojej prośbie oceny stronki.

Fachowcem nie jestem w tej branży, ale może jakoś Ci pomogę swoją oceną.

Stronkę masz kolorową, w porównaniu do mojej bardzo kolorową i bajerancką .

Jak wszedłem na Twoją stronkę to nie wiedziałem o jaki typ promocji chodzi i czy o nią na prawdę chodzi.

Zdjęcia główne niezbyt mi się kojarzą z promocją tylko z : sprzętem elektroniczny (tabletami) , przyjaciółmi, jakąś wycieczką(nie wiem czemu tak naprawdę po dokładniejszym oglądnięciu strony. Może przez tego ogórka z lewej strony czy też grupę ludzi na głównym zdjęciu). Chyba powinieneś zmienić coś na stronie w taki sposób, aby od razu skojarzyło to twoją stronę z twoimi usługami.

To takie moje skromne zdanie, zwykłego szarego internauty.

Kompleksowe usługi  cykliniarskie: Cyklinowanie i  układanie parkietu we Wrocławiu i okolicach.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności