Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na kilkanaście fraz

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę pomału swój serwis turystyczny.

Do tej pory pozycjonowałem max 3 frazy dla jednej domeny. Tym razem chcę by tych fraz było kilkanaście [15-20] lecz mniej trudne. Pozycjonowanie strony głównej.

Jak to zorganizować- chodzi o <title> i <h1>? W sumie w te tagi nie wstawię 20 fraz...

Więcej treści na stronie głównej z moimi frazami, którymi jestem zainteresowany? Czy same linki z odpowiednimi archorami wystarczą? [pewnie wystarczą, lecz będzie ich potrzeba więcej].

A może warto się delikatnie wspomóc np seopilotem?

Duża ilośc podstron, każda z innymi frazami kluczowymi i tak pozycjonuj. Aczkolwiek życze dużo powodzenia, bo ta branża jest solidnie obstawiona. 90% stron turystycznych w necie należy do co najwyżej kilku właścicieli :) Wystarczy popatrzeć w stopki i zobacyzć jak dziesiątki noclegowni, wczasowni i innych kwaterowni wzajemnie do siebie linkuje. Ktoś ładnie to wymyślił. Potworzył dziesiątki serwisów, które sa z jednej strony użyteczne i na siebie zarabiają, a z drugiej strony stanowią wzjamnie dla siebie zaplecze pozycjonujące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności