Skocz do zawartości

Linki nofollow

mb777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałem zadać trochę głupie pytanie, ale mnie dręczy .

Analizowałem swoją stronę i mam ogromną przewagę linków dofollow , precle , katalogi, blogi , teraz też fora - wszystkie z atrybutem dofollow.

Chciałbym dodać więcej "naturalności" do swoich linków. Czytając to forum nie ma problemu ze znalezieniem setek takich stron ,ale nikt nie podaje stron nofollow. Zwracacie w ogóle na to uwagę ??

Wpisz w google "księgi gości" i sprawdzaj od góry na dół, ponad większa połowa ma nofollow. Pzdr.

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Nofollow możesz zdobyć szybko w stronach typu wiki, jest tego dużo, gotowych list szukaj w necie też znajdziesz sporo(znajdziesz takie co mają 40k, a nawet więcej, jak chcesz mogę udostępnić taką listę przez PW) , a z darmowych dodawarek możesz wykorzystać np. nuclear wiki gangster.

Zgadza się SB też przydatny, ale myślę że te na wiki choć trochę są lepsze, zawsze to dużo tekstu z synonimami więc jest w miarę unikalny, a na blogach jeżeli się nie ma swojej, dobrej listy to jest pierdyliard komentów i nikła szansa że google własnie nasz znajdzie wśród nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności