Skocz do zawartości

G to wielki G i tyle

Rekomendowane odpowiedzi

Miesiące pracy nad optymalizacją

Godziny przy dodawaniu strony do katalogów

Długi godziny abym zróżnicować anchor teksty i nie dodawac sie 2 razy do tego samego katalogu i co?

Na hasło folia wyprzedza mnie strona, która dodaje się 5 razy w każdy możliwy katalog, używając jedynie dwóch anchorów około 100 znaków każdy :D:):)

Do tego ta strona nie jest o folii a o maszynach do produkcji opakowań termopak.pl

Który to zrobił, który pytam?

Wniosek: dla G nie liczy się jakość tylko ilość.

I nie zrażaj się ;)

Wyluzuj i atak jak piszę Michał

:D

Pomyśl jeszcze tak jak "psztykniesz w nos" taką potęge jak Google to aż przyjemność po miesiącach walki.

a jak byś w 2 tygodnie "prztyknoł" Onet to żadna przyjemność ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

https://66.249.93.104

To jakieś główne DC google - bo chyba przeoczylem kilka tematów :)

Na tym DC mój konkurent jest na drugiej podstronie :)

a ja nadal na 6 pozycji. :)

Tak mi się podoba - ale dosyć mam tych wahań.

Nie wiem czy "główne DC". Od jakiegoś czasu robie na nim testy i okazuje się być bardzo ciekawe.

Przykładowo:

- Ma bardzo świeże kopie stron.

- Ma więcej zaindeksowanych stron na większość fraz, niż inne DC

- Wydaje się, że nie obowiązują na nim filtry. Mam jedna testową domenę, która prawdopodobnie ma filtr na frazę, ponieważ nie występuje w google do 500 wyniku (dalej mi się szukać nie chciało). Natomiast na Big Daddy idzie bardzo ładnie do góry po zapodaniu linków.

- Co ważne - bardzo szybko reaguje na nowe linki.

Mam pewną teorie apropo tego, ale muszę zebrać większa ilość danych zanim zaczniemy tu gdybać :P

Pozdr,

Z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności