Skocz do zawartości

PiO -Google reklama

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

przyłączam się, o ile Michał będzie chciał w ogóle to ujawnić. może jakiś zakres? mam serwis z 4000 unikalnych dziennie i zastanawiam się czy warto w ogóle w to wejść.

Niestety jakakolwiek rozmowa na temat CTR lub zarobkow jest lamaniem TOS (terms of service) i za to grozi skasowanie konta Adsense przez Google, wiec zrobilem mala edycje w Waszych postach.

Niestety nie moge sie podzielic ta informacja. jedyne co moge powiedziec to, ze jezeli ktos liczy na jakis dochod poprzez adsense to ma male szanse. Ja to bardziej traktuje jako zarobienie na utrzymanie serwera, co i tak jest dobre.

Na polskich reklamach zbyt duzo sie nie zarabia, ale na roznych innych serwisach jest niezle, tylko ze wyzyc sie z tego i tak nie da. ;)

mam serwis z 4000 unikalnych dziennie i zastanawiam się czy warto w ogóle w to wejść.

Wedlug mnie jak najbardziej warto. Nic Ciebie to nie kosztuje, a sprobowac zawsze warto. To jest sporo odwiedzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności