Skocz do zawartości

Zmiana sieci reklamowej na dość dużym forum.

kmajewski

Rekomendowane odpowiedzi

No jest taki myk... Ale przy forum to chyba te 30 sekund nie jest problemem...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A czy oprócz modelu CPM sieci te nagradzają za CPC?

Raczej nie... W sumie to nie wiem i nie interesuje mnie to... Skoro wybieram CPM to mają mi płacić za samo wyświetlanie bannera...

3 bannery w sieciach CPM to płatność x3

Rozumiem. Tak zauważyłem, że na każdej z podstron mam po 3 miejsca na bannery. Jest to spowodowane tym, że przez bardzo długo w grę w chodziło jedynie adsense, a umożliwia ono do 3 reklam na 1 podstronie. Potestuję te 3 sieci w niedługim czasie i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jednej rzeczy tylko nie rozumiem lub rozumiem, ale nie do końca. Jeśli na stronie głównej zamieszczę 3 reklamy CPMleader to gdy odwiedzi tą stronę użytkownik, zliczy 3 wejścia z tego samego IP jako oddzielne i wynagrodzenie zostanie naliczone potrójnie?

Jeśli na stronie głównej zamieszczę 3 reklamy CPMleader to gdy odwiedzi tą stronę użytkownik, zliczy 3 wejścia z tego samego IP jako oddzielne i wynagrodzenie zostanie naliczone potrójnie?

Tak zostanie naliczone potrójnie... Jednak lepszym rozwiązaniem będzie na każdej podstronie mieć 3 różne sieci cpm...

Sieć po prostu nie ma reklam bo nawet pytałem u źródła.

Gdy sieć nie ma już reklam... To koniec jest bliski... :)

Nie zauważyliście czasem że nie ma już adekwatnej do rynku sieci CPM ?

Gdzie nie byłoby scamów, stawki były godziwe, nie po 10gr za 1000 odsłon, oraz nie zalegała miesiacami z wypłatami

Nie wiem jak dla Was ale dla mnie każda z zaproponowanych ma w sobie coś negatywnego co od razu odrzuca.

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

Niestety, wszystko idzie w kierunku CPC lub CPA ponieważ tak najtaniej wykreować wizerunek firmy. Reklamy wyświetlają się xxxx razy, a kliknie ją 3-4 osoby. Będę próbował działać z CPM, ale jeśli się nie uda będę zmuszony działać z tradedoublerem, netsales lub adkontekstem, ewentualnie adfreestyle. Nie ma nic sensownego na co można by zwrócić jeszcze uwagę, a przynajmniej przez ostatnie 2 dni czasochłonnego szukania nie znalazłem.

Potrzebna by była zmiana domeny...

Własnie wdrażam cpm.biz. Mam do wyboru

Dynamic CPM (CPM & CPC & CPA Ads

Fixed CPM (CPM & 3rd Party Ads)

I niezbyt wiem na co się zdecydować. Jeśli chodzi o cpmfun to strona nie działa...

EDIT: CpmLeader powoduje, że strona się bez przerwy ładuje... Nie wygląda to zbyt fajnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności