Skocz do zawartości

Zmiana sieci reklamowej na dość dużym forum.

kmajewski

Rekomendowane odpowiedzi

Macie jakieś porady co zrobić żeby się dostać do CPMstar ?

Zacznij od 20000 unikalnych użytkowników dziennie... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tym akurat nie będzie problemu bo mam 200 000 unique users na dzień (ruch zagraniczny). Wypełniłem formularz zgłoszeniowy. Zobaczymy czy zaakceptują :)

To może zaakceptują... Mi przy ponad 10000uu pisali że to za mało... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Mówicie o cpmstar.com? Nie zauażyłem aby mozna tam było zarobić kokosy :) Płacą za kliki, wyświetlają gry online, zarobki małe.

Błądzisz, oj błądzisz ;) Średnio 200, 250 dolców miesięcznie spokojnie da się wyciągnąć. Widocznie nie miałeś konwersji, a to tylko wina webmastera, nie sieci reklamowej.

Przetestuj reklamę AdNews w adFreestyle, która upodabnia się do zwykłego posta na forum.

Reklama zawiera kilka linków, tekst dłuższy niż standardowo do 2000 znaków, formatowany, np.: pogrubienia, podkreślenia, przeniesienia do nowej linii.

AdNews - tania i skuteczna reklama zawierająca linki, imitująca post forum lub zajawkę artykułu.

tania i skuteczna reklama CPC kampanie reklamowe promocja stron

Mówicie o cpmstar.com? Nie zauażyłem aby mozna tam było zarobić kokosy :) Płacą za kliki, wyświetlają gry online, zarobki małe.

Błądzisz, oj błądzisz ;) Średnio 200, 250 dolców miesięcznie spokojnie da się wyciągnąć. Widocznie nie miałeś konwersji, a to tylko wina webmastera, nie sieci reklamowej.

ROFL. Mam 1000-3000 UU dziennie, a w AdSense potrafię zarabiać 100 EUR dziennie, więc niech się gonią.

Ponownie: nie zrobiłem klona kwejka czy innego tego typu gówna. Nie chcesz, nie wierz, tak na prawdę to mnie to ###### obchodzi, ale przykro mi, że lubicie walić się w dupsko przez jakieś śmieci typu cpmstar i jeszcze jesteście zadowoleni z 250EUR miesięcznie przy 20 000 UU/dzień. Przy takiej oglądalności + adsense to pewnie zostałbym milionerem.

A żeby pomóc ci troszkę zrozumieć, jak to możliwe, bo pewnie masz z tym problem: mam ok. 30 000 wyświetleń strony dziennie ( 3000UU razy 10 wyświetleń na usera), CTR ok. 3%, CPC ok. 0,10 EUR. Jak skończyłeś podstawówkę, to do the math please

Prowadząc kiedyś stronę dla Azjatów (japońskojęzyczna - rozrywkowa) w AdSense nie ma problemu, aby klik kosztował 1EUR. W Polsce niestety to 1/10 tego, ale i tak jest dobrze.

ROFL. Mam 1000-3000 UU dziennie, a w AdSense potrafię zarabiać 100 EUR dziennie, więc niech się gonią.

Zabawne. Licząc, że średnio klik w Adsense to 0.05€ - 0.10€, to każdy z Twoich odwiedzających musiałby kliknąć w reklamę, co jest niemożliwe, chyba, że używasz reklam w sposób łamiący ich regulamin za co wkrótce dostaniesz bana. Nie trolluj.

Ah tak, bo przecież moi użytkownicy przeglądają tylko jedną stronę przy wejściu. Mam średnio kilkanaście odsłon na usera + zerowy współczynnik odrzuceń, powyżej pokazałem, jak to możliwe. No ale chyba się nie spodziewasz, że będziesz miał takie zarobki na jakimś bedegrau.pl? To nie ma sensu - trzeba stworzyć witrynę, gdzie użytkownicy spędzają bardzo dużo czasu i przy okazji klikną w reklamę, co mi się udało osiągnąć.

A co do bana - takie zarobki w AdSense mam od dwóch lat.

Czemu nie ujawnisz nam tejże strony, pewnie napieszesz, że nie chcesz konkurencji. A wiesz ostatnio na moje Ferrari narobił gołąb wiesz ile mycia? Musiałem 10km wkoło wille objechać. I teraz odpowiedz sobie na pytanie skąd pewność, że mam Ferrari i Wille? Wierzysz mi na słowo. OLT Express też należy do Ciebie?

Tu nikt nie chce być złośliwy, ale podeprzyj to dowodami, a nie równaniem, które napisze sześciolatek, tak aby korzystny dla niego wynik wyszedł. Udowodnij nasz błąd, bądź ponadto;)

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności