Skocz do zawartości

Zmiana sieci reklamowej na dość dużym forum.

kmajewski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już lecę ujawniać linka, szczególnie, że tak jak pisałem, nie mam konkurencji dla strony.

Serio, g*wno mnie obchodzi to, czy mi wierzycie. Idźcie do cpmsurf czy jak to tam się zwie, zarobicie sobie 250E miesięcznie. Albo może pojedźcie do Kongo, tam podobne zarobki was czekają.

Jedyna przykra rzecz w AdSense jest taka, że AdSense lubi sobie bardzo dużo zabrać. Zarabiając przykładowo 3000 EUR / mc 1500EUR nam znika przy płatności...

Johnny - niestety, ale nie mogę ujawniać dokładnych danych, ale przykładowo w lipcu przy CTR 2% miałem 20 000 kliknięć po ok. 0,06EUR. Niestety, ale tak jak pisałem w innym temacie - w wakacje mam wysoki CTR i niski CPC, a w inne miesiące jest odwrotnie - niski CTR typu 0,5% i wysoki (0,2EUR) CPC. Sam nie wiem dlaczego tak jest, ale mimo wszystko zarobki są podobne.

Jedyna przykra rzecz w AdSense jest taka, że AdSense lubi sobie bardzo dużo zabrać. Zarabiając przykładowo 3000 EUR / mc 1500EUR nam znika przy płatności...

To bardzo dużo. U mnie jest to kilka - kilkanaście euro. Prawdopodobnie masz jakieś nieprawidłowe kliknięcia lub coś w tym stylu. To co jest w raportach to jest już po odliczeniu prowizji Adsense (na czysto dla Ciebie). To co odejmują po podliczeniu miesiąca to jest właśnie za te nieprawidłowe kliki. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.

Teraz mam wrażenie, że na bieżąco likwidują kliki, tak wynika w tym miesiącu z obserwacji. Pytanie tylko nasuwa się co wg. nich to "nieprawidłowe kliknięcia"? Wolę w to nie wnikać bo okaże się, że jadą nas ostro po kieszeni. Z drugiej strony odjąc już 1000 osobom po 10 euro daje nam 10 000 euro w kieszeni dla Adsense. Więc czemu tu się dziwić. Z dopasowaniem reklam też ostatnio u nich ciężko, wiele finansówek wciska się na siłę pod niezwiązane z branżą frazy i spada CTR, ale to są moje domniemania tylko.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Czy popcpm zlicza ruch z PL? Kod zainstalowany, reklam brak

PopCPM to działa tylko w wyobraźni jednego człowieka z tego forum... :D Skończyły im się wirusy do rozsyłania stąd chwilowy brak reklam :D

Mam 1000-3000 UU dziennie, a w AdSense potrafię zarabiać 100 EUR dziennie

To podejrzewam że już w sumie to zarobiłeś pierdyliard Euro w Adsense...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Z tym akurat nie będzie problemu bo mam 200 000 unique users na dzień (ruch zagraniczny). Wypełniłem formularz zgłoszeniowy. Zobaczymy czy zaakceptują :)

To może zaakceptują... Mi przy ponad 10000uu pisali że to za mało... :)

Wracając do CPMStar, mi przy 5k uu zaakceptowali, także nie podawaj tu jakichś wymyślonych informacji ;)

Niedługo przetestuję i zobaczę, czy opłaca się tam być ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności