Skocz do zawartości

Zasady przyznawania PR

radol21

Rekomendowane odpowiedzi

Prowadzę sobie hobbistycznie bloga o gotowaniu, gdzie umieszczam systematycznie, absolutnie autorskie i unikalne artykuły, sam robię zdjęcia, zero linków wychodzących, dodany jedynie do kilku katalogów, poza tym naturalne linkowanie, na blogu pojawiają się komentarze, skórka płatna (Thesis).

Blog istnieje od niemal roku, przeżył ze 2-3 updejty PR i nadal ma PR0. Inne moje stronki dostają PR1 lub wyższy niemal od razu, ten ni chu chu... Macie jakiś pomysł dlaczego? Może złe sądziedztwo ma taki wpływ (hosting jest na neteasy)?

Nie ma jak dobry Sklep komputerowy

Profesjonalny serwis komputerowy Bielsko i wszelkiej innej elektroniki.

Już niedługo tablety sprawią, że Twój laptop stanie się niemal bezużyteczny ;)tablety ceny, sprawdź.

Małe pytanie, a po co Ci PR?

Wiem wiem wiem... "PR nie ma znaczenia". Zatem pytanie moje uznaj jako czystą ciekawość.

Już niedługo tablety sprawią, że Twój laptop stanie się niemal bezużyteczny ;)tablety ceny, sprawdź.

"Linkuj z wartościowych stron (...)"

Aż taki początkujący nie jestem, żeby nie wiedzieć, że to oczywista oczywistość ;)

Tak jak pisałem na początku, mam strony zapleczowe, które po miesiącu, z ledwo 3-4 artykułami z których już wychodzą linki, i bez specjalnego podlinkowania, niejako z marszu, potrafiły dostać PR1.

A ta, hobbystyczna, czysta, z mega unikalną treścią, zero linków wychodzących, płatna skórka i nic...

Jedyną różnicę, która ja zauważam to hosting na którym siedzi blog, który jest dość popularny i tani, więc można przypuszczać, iż siedzi tam dużo kiepskiego zaplecza.

Czy zatem kiepskie sąsiedztwo może mieć aż takie znaczenie, iż zadbana strona, można nawet powiedzieć "zgodna z wytycznymi", będzie udupiona na wieki wieków ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności