Skocz do zawartości

Forum google webmasters - rozbawił mnie ten wątek :)

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

eeeeejjjjjj, no co wy. za koszulke byscie takich kitow nie wciskali? ;) panowie, KOSZULKE ;)

Dlaczego twierdzisz, że oni to robią za koszulkę ? To jest tylko i wyłącznie kwestia wiary,ze bez SWL-i tez można zrobić ruch np. 2 000 000 wyświetleń dziennie .Oni pewnie w to wierzą, a ja taki ruch mam na swoich stronach i z SWL- i nie korzystam .

W tej chwili jestem na etapie nauki dodawania linków z SWL-i i jak do tej pory z wyników jestem bardzo zadowolony ,ale na strony pozycjonowane jakoś nie mam odwagi przyłozyc takich linków

Konkurencji mozna zaszkodzić, bo przekonałem się o tym sam robiąc testy na swoich różnych stronach.

Najlepszy jest Dido Moher... W jednym zdaniu napisze że linki nie szkodzą... A drugim zdaniu że strona poleciała bo miała nienaturalny profil linków... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Dla mnie / Mi / Łotewer / najlepszym podsumowaniem całej dyskusji jest ten post

...jeszcze jedno - zastanawiające jest to że wszyscy którzy tu twierdzą że linki przychodzące nie szkodzą ,na prośbę o podanie swojej strony dla testów nigdy tego nie robią bo nie muszą.. no owszem - nie muszą.. ale pokazują w ten sposób że sami w to nie wierzą. a jeśli wierzą to czemu nie pokaża?...

Jest tam kilka osób, które normalnie podchodzą do tematu, resztra to..., nie wiem, brak mi adekwatnego okreslenia dla pozostałej części osób, uważających między innymi mnie jako zbiorowy defekt z PiO. Zdrowia życzę, dużo, bardzo dużo i koszukek w odpowiednich rozmiarach, superancko podkreslających mięśnie :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Klakier, klakiera nigdy nie zdradzi, google sypie im gadżetami a Ci ja banda fantatyków bronią wszystkiego, nieważne czy mają rację czy nie... niemniej jednak codzienne porcja GW (nie mylić z gazetą wyborczą - chociaż poziom podobny) jest obowiązkowa.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Bez jaj, daliście się wrobić w te bujdę o koszulkach ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak, nie będzie koszulek. Oddają duszę za darmo.

Teraz na poważnie. Wiecie, oni na bank nie wierzą w to co mówią. Ale muszą gadać bzdury, bo nakreca to biznes... Chyba zauważyliście, że np. Pan D. pojawia się na naszym forum głównie w tematach dotyczących filtrów, kar, akcji G... Koniec mącenia na forum Google, koniec statusu najlepszego współtwórcy, koniec złotego interesu.

Ja jestem najlepszym współtwórcą, ale na innym forum, bo lubię pomagać innym, na profity nie liczyłem. Co do nw z forum wyszukiwarki...mam może w większości inne zdanie niż oni, ale w realu to spoko kolesie :faja:

mam może w większości inne zdanie niż oni, ale w realu to spoko kolesie

To świetnie że w realu... :D Bo w matrixie nie są spoko... :D

Koko Koko Dido Spoko... :)

To tym bardziej o nich źle świadczy skoro w realu są spoko... A na klakierni założyli kółko wzajemnego kłamstwa i adoracji...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

ale w realu to spoko kolesie

Też mam takie wrażenie (ale bez urazy hipokryzja ma jakieś granice)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja osobiście potrafie odzielić życie zawodowe od prywatnego, real od sieci i jakoś trudno mi sobie wyobrazić aż tak diametralne różnice w zachowaniu. No chyba, że obierana postawa jest wypełnianiem swoich obowiązków wobec pracodawcy, wtedy szacun, ja tak bym nie umiałn :]

- Reklama -

eeeeejjjjjj, no co wy. za koszulke byscie takich kitow nie wciskali? ;) panowie, KOSZULKE ;)

Dlaczego twierdzisz, że oni to robią za koszulkę ?

bo napisal to czarno na bialym ;)

ale jak chcesz wierzyc osobie ktora napisala iz linki nie szkodza a google tworzy narzedzie do ich dewaluacji (czyli szkodza), to prosze bardzo.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

@pandha gdyby tylko to... osobie, która w jednym poście pisze, że nie można szkodzić linkami, a w innym tłumaczy przyczynę spadku strony złym profilem linkowania.

- Reklama -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności