Skocz do zawartości

Forum google webmasters - rozbawił mnie ten wątek :)

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie ten wątek nie bawi, raczej przeraża...

Jak to udawanie głupa i pchanie bełkotu ma oddawać podejście firmy Google do webmasterstwa i społeczeństwa - (bo za chwilę każdy obywatel będzie webmasterem) to mnie też to przeraża. Traktowanie ludzi jak idiotów i wciskanie kitu, ciekawe jak daleko to może jeszcze zajść. Wywalą wszystkie strony i zostawią Wikipedię??? Za chwilę polecenie ustne swojej strony będzie nie zgodne z wytycznymi wielkiego G., bo wtedy webmaster nie zapłaci adwords. Jak można tak kłamać, że coś się robi w celu poprawy jakości wyników jak robi się to w totalnie przeciwnym kierunku. Prędzej mi kaktus wyrośnie jak jeszcze kiedykolwiek wydam złamanego grosza na Adwordsa albo kliknę reklamę, choćby nie wiem jak mnie interesowała i wesprę tą organizację

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak można tak kłamać, że coś się robi w celu poprawy jakości wyników jak robi się to w totalnie przeciwnym kierunku.

za darmo nie kłamią :) jak tak dobrze popatrzeć to idzie rozpoznać który ma którą zmianę :)

Czy tylko ja uważam,że po tych zwierzatkach wypuszczanych przez Google pozycjonowanie jest banalne ?

Napisałeś już ze 100 postów jakim to jesteś mistrzem pozycjonowania... Daj już sobie spokój... co?

Wszyscy błądzą... Tylko Ty jesteś the best... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

@Kapitan Seo

Podziwiam, że masz jeszcze ochotę z nimi pisać, ale wiedz, że masz moje myślowe wsparcie :)

p.s

Kto to jest ten Karol Dziedzic? Nowy guru na horyzoncie? Już jakieś hangouty z nim widziałem ? KTO TO?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Ja nie napisałem,że jestem mistrzem pozycjonowania, ale zwyczajnie nie jestem taką zwykłą pierdołą jak większość z was .

Zadałem konkretne pytania, a więc pokażcie mi konkretne strony, których pozycja została obniżona przez działanie konkurencji, czyli blasy itd . ?

Ja zwyczajnie lubie porozmawiać o faktach,a nie o bezsensownych teoriach spiskowych oraz zwykłych domysłach .

Owszem blast może zaszkodzić małej kilkumiesięcznej stronce, ale czy jest to mozliwe przypadku duzych stron ? . Prosze o konkretne przykłady ! Nie ma konkretnych przykładów to każda teroia jest zwyczajnie do xxxx .

Od 4 albo 5 miesięcy czytam na temat,że teraz można zniszczyć każdą konkurencie,ale od tego czasu nikt nie podał konkretnego przykładu !

Kto i komu "zniszczył" stronę, bo teraz to troche wyglada jak za PRL-u straszenie "czarną wołgą"

Zmień forum... Wtedy nie będziesz miał do czynienia z błądzącymi pierdołami... Dido szuka nowego padawana... :)

.... a więc poda ktoś w końcu chociaż jeden przykład strony zaatakowanej blastami i "zniszczonej" przez te blasty ?

Czy zadanie konkretnego pytania zawsze będzie się kończyło bezsensownym atakiem na moją skromną osobę. Ja się bardzo chętnie czegoś nowego nauczę i bardzo chętnie na temat tego nowego czegoś podyskutuję .

W tej chwilmy mamy dwa stanowiska, a więc pierwsze stanowisko :

1. Osoby na Forum google twierdzące,ze blasty dobrej stronie krzywdy nie wyrządzą

2, Stanowisko osób na forum PIO , że blasy są w stanie zniszczyć każdą stronę .

Jakby na to wszystko nie patrzeć i jak głośno się z nich śmiać, to zaden z was nie jest w stanie udowodnić,że blasty i SWL mogą przyczynić się do spadku pozycji strony konkurencji ....

Każdą teorię trzeba po pierwsze odpowiednio przedstawić a potem udowodnić,a bez tego jest to zwykłe pier.... (jak mawiają najstarsi górale)

Nie wiem jak w innych firmach, ale ja mam klauzule poufności z Klientami, więc nawet jak bym chciał, to nie mogę Ci takiej strony pokazać, a niestety, ale hobbystycznych stron to ja nie prowadze :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

każdą teorię trzeba po pierwsze odpowiednio przedstawić a potem udowodnić

I tutaj się mistrzu z Tobą zgodzę... Skoro już chyba w stu postach napisałeś jakie to pozycjonowanie po Pingwinie jest banalnie proste... nazywając innych przy okazji błądzącymi pierdołami...

To odpowiednio to przedstaw i udowodnij...

A jak potrafisz tylko wyzywać i się miotać... To zmień forum... Bo im bardziej się miotasz, to tym bardziej pętla się zaciska...

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Każdą teorię trzeba po pierwsze odpowiednio przedstawić a potem udowodnić,a bez tego jest to zwykłe pier.... (jak mawiają najstarsi górale)

Masz rację.

A jakie jest Twoje stanowisko w tej sprawie? Można zaszkodzić stronie zmasowanym blastem lub rotacją?

Wyjaw nam swoje przemyślenia poparte dowodami.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

https://zaistniejonli...etyczne-metody/ o proszę koleś się pochwalił jak po swlu poleciała strona...

Strona opisana w tym artykule nie ma nic wspólnego z atakiem SLW-ami, a znajduje się zwyczajnie na swojej pozycji. Zwyczajnie pewne linki potraciły moc i tyle, a

kokodżambo skoro nawet Google przyznaje, że linki zewnętrze mogą szkodzić, a Ty nie wierzysz to Twoja sprawa

Jak najbardziej w to wierze.,ale żeby komuś zaszkodzić SWL-ami trzeba linki dodawać systematycznie i to pewnie przez rok (mowa o dobrych duzych portalach)

Nie wiem w czym wy macie problem i co jeszcze bardziej dziwne,że nawet nie macie ochoty sprawdzić czy SWL-ami można zaszkodzi lub nie .

Dgadajcie się, przelejcie określoną ilość punktów na dane konto i wio - jak powiedział koń do woźnicy .

Efekty tego testu będa takie, że młode strony dobrze pozycjonowane na frazy niszowe mozna bez problemu spuścić , a dużym, dobrym i znanym stronom nic nie mozna zrobić :) .

Po przeczytaniu tego wątku można stwierdzić, że może być tylko gorzej :)

Zapewne G zdaje sobie sprawę z tego jaki bałagan wprowadziło swoimi zmianami, ale tak to już jest w korporacjach - wycofując się z tego pomysłu, jego twórca przyznałby się do błędu, co jest przecież niedopuszczalne wśród tych "fachowców". Sam jeszcze pół roku temu pracowałem w jednej korporacji i nawet jeśli pomysł kogoś z "dużym biurkiem" był szkodliwy to i tak bez względu na kolejne porażki (niektóre bardzo upokarzające) trzeba było go wdrażać.

A co do klakierów, to skoro znajdują się ludzie broniący toruńskiej rozgłośni radiowej, znajdą się i tacy którzy będą bronić nieporadnych działań Google'a. Ale żeby tak za koszulkę :/ ?

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności