Skocz do zawartości

Forum google webmasters - rozbawił mnie ten wątek :)

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

...Dgadajcie się, przelejcie określoną ilość punktów na dane konto i wio - jak powiedział koń do woźnicy ...

Podaj adresy swoich stron. Napewno znajdą się chętni na potestowanie :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...Dgadajcie się, przelejcie określoną ilość punktów na dane konto i wio - jak powiedział koń do woźnicy ...

Podaj adresy swoich stron. Napewno znajdą się chętni na potestowanie :)

Dokładnie. Jakby co mogę się dołączyć do akcji. Ale i tak pewnie adresu nie podasz. Tak samo jak na tamtym forum gdy prosi się o adres ich stron gdy po raz setny powtarzają, że nie da się zaszkodzić linkami.

Podaj adresy swoich stron. Napewno znajdą się chętni na potestowanie

Też się przyłączam...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

...i własnie dlatego stwierdziłem,ze jesteście pierdołami , a do tego wszystkiego trzeba dodac małoletnimi pierdołami .

@Kokodżambo - Czyli się miotasz... i pętelka się zaciska... Wszystko jasne...

A i jeszcze takie pytanie... Czy fraza z którą sobie poradziłeś z Pingwinem to "Troll" czy "Trolling" ?

Pozdrawiam

Kapitan Pierdoła

.i własnie dlatego stwierdziłem,ze jesteście pierdołamia , a do tego wszystkiego trzeba dodac małoletnimi pierdołami .

Koko...

Daj spokój chłopie, nikt nie będzie dawał przepisu lamerowi.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jak najbardziej w to wierze.,ale żeby komuś zaszkodzić SWL-ami trzeba linki dodawać systematycznie i to pewnie przez rok (mowa o dobrych duzych portalach)

Nie wiem w czym wy macie problem i co jeszcze bardziej dziwne,że nawet nie macie ochoty sprawdzić czy SWL-ami można zaszkodzi lub nie .

nie używając ani jednego SWLa można zaszkodzić - daj sobie spokój z tą mantrą SWLową ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

cyt: Kapitan Poskramiacz Klakierów

Też się przyłączam...

- czy mógłbyś odpowiedzieć na pytanie z mojego poprzedniego posta, jak długo mam czekać?

cyt: Beerbant (SPAMer)

nie używając ani jednego SWLa można zaszkodzić

- czy mógłbyś dowieść tego co piszesz? adres podałem, czekam. proszę o info jak długo jeszcze będę czekał?

nie używając ani jednego SWLa można zaszkodzić

- czy mógłbyś dowieść tego co piszesz? adres podałem, czekam. proszę o info jak długo jeszcze będę czekał?

daj link do tej strony co podałeś (w stopce) w 10 serwisach o zindeksowanym site +100K i poczekaj co się stanie.

PS

czekałeś około 8 minut ...

edyta

tylko nie ściągaj ich ani nie zgłaszaj w centrum łebmajstrów bo przecież linki nie szkodzą

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie podawałem żadnego linku w żadnej stopce. Czytaj ze zrozumieniem, a przynajmniej postaraj się (staraj się - nie starzej - tłum. autor). Mógłbyś rozwinąć swoją myśl o "10 serwisach o zindeksowanym site +100K" - bo nie kapuję o co biega. 8 minut? - o czym piszesz? No i proszę udowodnić to o czym teoretyzujesz, przeczytaj pierwszy mój post, czekam :)

- czy mógłbyś odpowiedzieć na pytanie z mojego poprzedniego posta, jak długo mam czekać?

Umieść na stronie plik w którym zgadzasz się na depozycjonowanie i podaj tam frazy na które chcesz wylecieć pod adresem https:// www.fovilim.com/depozycjonowanie.html żeby była pewność iż jesteś właścicielem strony... I wtedy pojedziemy z koksem...

poczytaj ze zrozumieniem o linkach typu site-wide, przeczytaj o przypadku WPMU i radzę trochę się poruszać czy to na siłowni czy na świeżym powietrzu - mózg wtedy lepiej pracuje i jest sie trochę bystrzejszym (do późnych lat) ... ;)

prosiliście o adres, a teraz kolejne wymogi?

Albo umieszczasz plik depozycjonowanie.html... albo skończ Trollować...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności