Skocz do zawartości

Forum google webmasters - rozbawił mnie ten wątek :)

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

cyt: Sting2005

W tym czasie co tak pieprzysz w tym temacie już być 10 dodał takich stron.

Ja nie pieprzę. Pieprzy klakier Beerbant z tym klakierem z Google-forum Kapitan SEO czy coś tam - powiedziałem: zdepozycjonujcie. A oni oczekują spełnienia kolejnych warunków. Wcześniej twierdzili co innego, że "da się" - przeczytaj wypowiedzi tych speców od ubiegania się o koszulkę z Google. Niech depozycjonują albo niech przestaną łgać.

Ale co mam udowodnić? ...........

Tak zastanawia mnie czy Ty jesteś upośledzony czy tylko udajesz.

Masz udowodnić, że TO JEST TWÓJ SERWIS. Dodaj jakakolwiek podstronę do tego serwisu i my zaczniemy robotę i zobaczymy za tydzień jak Ci mina zrzednie jak strona się zer... na maxa.

Zdepozycjonujemy jak okaże się, że to twoja strona jak nie to możesz Nas w ( )( ) pocałować co najwyżej.

Czekamy, wrzuć podstronkę i przestań trolować.

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Skoro LIM76 nie chce umieścić prostego pliku depozycjonowanie.html .... No to sprawa jest oczywista że nie jest właścicielem podanej strony... koniec i kropka...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ale po co wy dyskutujecie panowie , dostali wytyczne aby teraz i na tym forum klakierzyć i siać propagande, to to robią tyle :)

i ja tak myślę, poza tym tam nudno jak cholera, ciągle tylko wartościowa treść i wchodzenie w ()() moderatorom :)

Cyt: Sting2005

Masz udowodnić, że TO JEST TWÓJ SERWIS.

Ja też się zastanawiam czy jesteś upośledzony czy tylko udajesz. Przecież to ONI twierdzą, że można depozycjonować, a teraz się okazuje, że jest to możliwe pod warunkiem umieszczenia pliku na serwerze. Czyli w normalnych warunkach nie jest to możliwe, a ich kłamstwa sięgnęły właśnie zenitu, a Ty przysparzając im popularności także walczysz o koszulkę od Google. Czyli kłamiecie i szydzicie, i nie ma to nic wspólnego z domniemaną możliwośią depozycjonowania, bo jest to uwarunkowane zamieszczeniem pliku.

Totalna kompromitacja Kłamczuszki - myślę, że dostaniecie po koszulce od Google za dobre chęci. Wciskajcie te kity gdzie chcecie, ale nie tu - polecam https://productforums.google.com/forum/#!categories/webmaster-pl

@LIM76 chłopie pies jak szczeka cały dzień to miskę dostanie, ty też już na soją naszczekałeś

żegnamy, żalu od nas nie oczekuj :)

Cyt: Poskramiacz Klakierów

Skoro LIM76 nie chce umieścić prostego pliku depozycjonowanie.html

Skoro Uzurpator koszulki od Google aka Kapitan Poskramiacz SEO nie jest w stanie zdepozycjonować strony www, a twierdzi że to proste, to ja nie czuję się w obowiązku do wrzucania plików na serwer. Najpierw zdepozycjonujesz, potem ja potwierdzę, że tak się stało - wrzucając dowolny plik na serwer - jak już pisałem masz na to tydzień albo odszczekasz swoje kłamstwa. Jeśli nie zrobię to za ciebie. Tydzień - tik, tak, tik, tak... :)

Dokładnie LIM76... Żegnamy... Bez odbioru... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Cyt: Sting2005

Masz udowodnić, że TO JEST TWÓJ SERWIS.

Ja też się zastanawiam czy jesteś upośledzony czy tylko udajesz. Przecież to ONI twierdzą, że można depozycjonować, a teraz się okazuje, że jest to możliwe pod warunkiem umieszczenia pliku na serwerze. Czyli w normalnych warunkach nie jest to możliwe, a ich kłamstwa sięgnęły właśnie zenitu, a Ty przysparzając im popularności także walczysz o koszulkę od Google. Czyli kłamiecie i szydzicie, i nie ma to nic wspólnego z domniemaną możliwośią depozycjonowania, bo jest to uwarunkowane zamieszczeniem pliku.

Totalna kompromitacja Kłamczuszki - myślę, że dostaniecie po koszulce od Google za dobre chęci. Wciskajcie te kity gdzie chcecie, ale nie tu - polecam https://productforum...es/webmaster-pl

Serio masz chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem. To nie jest warunek depozycjonowania tylko chcą mieć pewność, że to Twój serwis. Równie dobrze możesz być z konkurencji i podrzucić adres, żeby komuś innemu narobić problemów. A użytkownicy jak widzisz są uczciwi i nie chcą robić przypadkowym osobom syfy ze stroną.

To nie jest twój serwis. Proste, skoro nie potrafisz dodać podstrony. A teraz idź spać bo mama cię nakryje i nie odbierze koszulki z poczty za ciebie :D

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności