Skocz do zawartości

Forum google webmasters - rozbawił mnie ten wątek :)

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dajcie już spokój z dzieciakiem, dostał namacalny przykład, konkretny warunek do spełnienia - wszystko wskazuje na to, że jest to jakiś ciul który chce narobić przy okazji komuś zupełnie nie związanem ze sprawą koło pióra .

Koniec karmienia trola

Masz tu koszulkę i idź spać.

156zofc.jpg

a gdzie działka za moją sentencję ? :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W sumie ja bym się skusił jednak na tą koszulkę, nie mam czasu tworzyć projektu na nią.

Depozycjonowanie jest niemożliwe !! I przestańcie tutaj pieprzyć farmazony ludzie że się da , pożartowaliśmy se ale już dosyć fakty są faktami. To tak samo jak coś co lata nie ma prawa spaść chyba logiczne prawda ?

Gdzie moge odebrać koszuleczkę ?

Troll już sobie poszedł... :D Pewnie dostał karę od mamy... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Cyt: Poskramiacz Klakierów

Dokładnie LIM76... Żegnamy... Bez odbioru...

Także żegnam. Nie potrafisz depozycjonować, ale trąbisz o tym jakie to proste. Wyszło szydło z worka Kłamczuszku. W następnym wcieleniu zastanów się czy warto kłamać, bo okazało się że wyszedłeś na durnia z Twoim idolem Beerbantem. Ale ciesz się - dostaniesz koszulkę od Google za te głupoty, tylko częściej pojawiaj się na klakierni - to idealne miejsce dla takich jak Ty i Beerbanta :)

Cyt: SPAMer Beerbant

Dajcie już spokój z dzieciakiem, dostał namacalny przykład, konkretny warunek do spełnienia

No widzisz dzieciaku, miałeś warunek do spełnnienia - zdepozycjonowanie - przecież to proste nawet bez SWL. I co? Nie spełniłeś warunku czyli kicha. Całe Twoje jestestwo na tym zacnym forum to przykrywka do klakierstwa na korpoforum gdzie walczysz o koszulkę - miej pewność - zdobędziesz ją, tylko musisz więcej kłamać o depozycjonowaniu. Herzliche Gruesse nach DreiStadt, Luger :)

Cyt: Goophno

Pękasz?

Nie, to oni pękają. Niech pękają korpokłamcy. Od miesięcy trują farmazony sprzyjające korpoforum, że można depozycjonować, a nie zdepozycjonowali. Łżą jak psy, szukają poklasku, chwały, a nie potrafią udowodnić swoich domniemań. Przecież im w tym nie pomogę. Póki co obserwuję logi serwera i widzę, że ruch wzrasta - czyli ci klakierzy kłamali i kłamią - walczą o koszulkę od Google. Totalne korpobzdury za koszulkę pisali i wyszła ich załgana natura. Czekam na zdepozycjonowanie, a Ci korpoklakierzy uważają, że jestem na ich posługi :D Żarty jakieś :D

Cyt: Goophno

Zweryfikuj stronę i chłopaki jadą z koksem, aż się posrasz po skarpetach

Niech jadą z koksem, będą efekty - zweryfikuję. W przeciwnym razie kłamali - widzę, ruch rośnie szczególnie z PiO. Już pakuję klakierskie koszulki dla kłamców ;) Podawajcie rozmiary i adresy do wysłania, czekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności