Skocz do zawartości

Forum google webmasters - rozbawił mnie ten wątek :)

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie już spokój z dzieciakiem, dostał namacalny przykład, konkretny warunek do spełnienia - wszystko wskazuje na to, że jest to jakiś ciul który chce narobić przy okazji komuś zupełnie nie związanem ze sprawą koło pióra .

Koniec karmienia trola

Dyskusja ma sens tylko wtedy kiedy dwie racje w miarę logiczny sposób się ze sobą ścierają , a nazywanie kogoś trolem tylko dlatego,że ma inne zdanie, niż ty nie najlepiej świadczy o tobie .

Jeżeli jednak kręci ciebie dyskusja na takim poziomie, to nazwanie ciebie starym głupim niereformowalnym dziadem powinno tobie sprawić ogromną przyjemność -wiem sa i tacy ludzie .

Wiesz dlaczego ludzie na forum Google mają przynajmniej w 80 % racje ? Zwyczajnie nie m żadnych dowodów na to ,ze linki takie lub srakie, są w stanie zaszkodzić dobrym stronom.

Brak dowodów na istnienie czegokolwiek, jest jednoznacznym potwierdzenie,ze tego czegoś nie ma - zwykła prosta logika lub trochę filozofii

Tak długo jak nie przeprowadzisz zadnego sensownego doświadczenia, tak długo mam prawo wysyłać Ciebie do Wylatowa i zlecić tobie zrobienie zdjęcia kosmitom, którzy regularnie pozostawiają tam piktogramy :)

Odniosę się do wypowiedzi kilku innych osób

Barany beczące jednym tępym głosem wyległy na hale -jak mawiają najstarsi górale

-

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cyt: Goophno

Zróbmy to jak Google - najpierw weryfikujesz, potem gratisy.

Ja nie należę do korpogoogle w przeciwieństwie do takiego Beerbanta albo Torrentspamera Kapitana SE "o" - jestem niezależny. Dlatego najpierw ci łgarze zdepozycjonują, potem Ja, o ile moja łaska pozwoli, gratisem udzielę statystyk tym łgarzom. I'm still waiting :)

Dyskusja ma sens tylko wtedy kiedy dwie racje w miarę logiczny sposób się ze sobą ścierają , a nazywanie kogoś trolem tylko dlatego,że ma inne zdanie, niż ty nie najlepiej świadczy o tobie .

Jeżeli jednak kręci ciebie dyskusja na takim poziomie, to nazwanie ciebie starym głupim niereformowalnym dziadem powinno tobie sprawić ogromną przyjemność -wiem sa i tacy ludzie .

Zanim cokolwiek palniesz następnym razem to najpierw zadaj sobie trud prześledzenia wątku a potem pieprz kocopoły OK ? (sorki ale nie lubię jak ktoś pisze bzdury)

Jak już zadasz sobie trud logicznego prześledzenia wątku to może i z trudem zauważysz parę faktów jakie podałem z podaniem wiarygodnych źródeł. To jedno, następna sprawa to kwestia uwiarygodnienia własności strony która w przypadku działania na niekorzyść właściciela tej strony wymaga tego uwiarygodnienia - dlatego uważam, że dalsze dyskusje z jakimś wirtualnym szczylem są bez sensu. Zawsze trzymam się zasady aby interlokutora traktować poważnie ale są pewne granice a najważniejszą jest kwestia wiarygodności. W tym przypadku zaczęło to przypominać szczenięcą farsę.

Bardzo lubię pogadać merytorycznie ale w oparciu o weryfikowalne dowody jeżeli twierdzisz, że przypadek WPMU opisany w podanym przeze mnie źródle nie jest faktem to nie mamy o czym gadać.

Jeżeli twierdzisz, że witrynie nie szkodzą linki to zadaj sobie trud , wytęż resztki intelektu i zadaj sobie pytanie : "to po jaka cholerę mają wprowadzić narzędzie do neutralizacji linków ?"

Tyle w temacie i miłej analizy przypadków linkowania ze stopek witryn o dużej ilości zaindeksowanych podstron....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności