Skocz do zawartości

dziwne witryny w sieci

qba31

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jakiś czas temu zleciłem dużej firmie pozycjonowanie mojej strony metodą longtail. Chce uzyskać maksymalnie duży ruch na stronie (portal ogłoszeniowy). Mijają 2 miesiące od podpisania umowy i ruz nieco się zwiększył więc zoś robią. Jednak zapewniali mnie że też będą promować strone na kilka głównych fraz, które przełożą się na przybywanie nowych ogłoszeń. Jednak po ok4 tyg od rozpoczęcia pozycjonowania moja strona poleciała w dół na frazy topowe (pozycje 200 i niżej), w dodatku strona główna jest w serpach niżej niż podstrony. Czy to filtr czy normalne zjawisko w początkowym okresie pozycjonowania?

Próbując zrozumieć co się stało natrafiłem w sieci na duże ilości dziwnych stron, które pojawiają się w wynikach wyszukiwania gdy w wyszukiwarkę wpiszę:

"mojastrona.pl"

i ustawie na ostatnie 24h,tydzień...

pojawia się wtedy lista stron tj ta poniżej

https://fuje.wogeku.mil.pl/q-darmowe-ogloszenia-rolnicze.html

Co to są za strony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności