Skocz do zawartości

Najlepsze firmy pozycjonerskie?

meff

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o polecenie jakiś najlepszych na polskim rynku firm pozycjonerskich, tych które rzeczywiście zatrudniają jakiś specjalistów i mają duże grono klientów. Nie wiem co się ostatnio dzieje, ale np. po wpisaniu w google "pozycjonowanie", w top 10 mam pełno śmieciowych stron, którym nigdy bym nie zaufał, dlatego proszę was o polecenie jakiś adresów Pozdrawiam

tych które rzeczywiście zatrudniają jakiś specjalistów i mają duże grono klientów

Sunrise System pasuje do Twojej specyfikacji: zatrudnia dużo specjalistów1 oraz ma duże grono klientów2;)

1) Prawników i telemarketerów.

2) Niezadowolonych.

Dobra firma SEO to ta, którą poleca Twój znajomy.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Duże grono klientów nie zawsze przekłada się na jakość usług, w sporej części leci masówka tylko dla kasy. Lepiej wyślij zapytanie jakiemuś wyjadaczowi z forum. Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony z decyzji. Większe firmy mnie olewały pomimo układu partnerskiego i podrzucania klientów.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Najgorzej ejst zapytać na forum specjalistów o najlepszego specjalistę.... to tak jakbyś pytał lekarzy w szpitalu, który z nich jest najlepszy

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zadowolony klient siedzi cicho

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mogę od siebie dodać, że trzeba być bardzo ostrożnym szukając firmy pozycjonerskiej bo można się już od takiej nie odczepić. A jeszcze gorzej jak taka sama zadzwoni i nie daj Boże się przytaknie - wtedy jest problem. Na swoim blogu zresztą o tym pisałem bo jeden z moich klientów toczył wojnę z takimi cwaniaczkami :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności