Nerox Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Uważam, że jak chcesz usunąć anchory z tytułów to jest to dobrym pomysłem, pod warunkiem, że stare wpisy nie zmienią swojej postaci, a zmiana będzie dotyczyć jedynie nowych dodań. Dalbym mozliwosc wpisania adresow w tytul lub brandu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwesterna Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kiedyś zaprzestałem dodawania w tej grupie - kilka miesięcy temu Teraz po dodaniu 3 wpisów naprawdę POLECAM - Jakość, nie ilość ! Jedna fraza ( średnia konkurencja ) po 2 dniach z 80-90 miejsca TOP 15. Nie wiem jeszcze jak sprawa ma się z precelkami Pana, ale też chętnie przetestuje Pozdrawiam i dzięki za szybkie akceptacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wow, nie sądziłem, że dalej to ma taką siłę, ja wczoraj zacząłem pierwszy test od kilku miesięcy, będę wklejał wyniki. Teraz wybór grupy katalogów ma jeszcze istotniejsze znaczenie bo możemy dodać do 1-2 grup (przy małej ilości linków do strony) i nie więcej. Chorwaci mają taką piosenkę - na całe życie jedna żoną, jedna knajpa... dodamy jedna grupa katalogów Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wklejam wyniki testu, który zacząłem w niedzielę wieczorem, branża związana z samochodami. Strona jeszcze nie optymalizowana, zeszłoroczna. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragz Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ile stron aktualnie obejmuje grupa katalogów - w dodawarce na liście jest 25, w wpisie MiX informacja o 50 Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 25 w grupie katalogów + 30 precli = mix. Dzięki za info poprawię to, zapomniałem. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0l3c Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A było znacznie więcej ;-/ Ps. Po wymianie domen, linki w dodawarce się nie zaktualizowały (nie zmieniły z nieistniejących na istniejące / ich lista) ale podejrzewam, że to jednak cięższa sprawa z poprawieniem tego ;-/ Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgar1 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 To teraz najwyższy czas na jakąś promocję np. dwa kody w cenie jednego. pokazy rycerskie teatr ognia zbrojownia rycerska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Każdy może do mnie napisać maila, podać swoją stronę i mail i podam mu co było wymienione i na jaką domenę - potem wystarczy podmienić adres w linku i wszystko gra. Cena kodu jest za niska by robić takie promocje. Być może trzeba zrobić podwyżkę Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ciąg dalszy testu katalogów, kontynuacja imponujących wzrostów. 17-tego nie pobrało poprawnie jednej frazy. Strona dodana 12-tego. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek02 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Robicie takie testy na swoich stronach czy można swoją do testów wam przesłać? darmowy hosting zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek C. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie rozumiem, czyżby wpisy dodane do starych katalogów nie przechodziły automatycznie do nowych? Polecam firmę odAdoZ Przeprowadzki Gdańsk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @ Krzysiek Ten test jest na mojej stronie. @ Bartek Wpisy ze starych katalogów przeszły do nowych domen. Dzisiaj ruszyłem z kolejnym testem. Strona od prawie 10 lat w sieci, jedna fraza na jednej z podstron ok. 60 miejsce, prawdopodobnie filtr za zbyt dużo anchorów tekstowych. Dodałem z linkiem url, wszystkie wpisy w ciągu 24h się dodadzą. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ciąg dalszy wzrostów na frazach z poprzedniego tygodnia Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek02 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W dniu 20.01.2014 o 07:54, Achil napisał(a): @ Krzysiek Ten test jest na mojej stronie. Jeżeli potrzebujecie strony do testów to chętnie udostępnię. Frazy 2.2mln i 1.6mln darmowy hosting zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.