Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów: katalogistron.eu

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 701
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Są wdrożone nowe ustawienia dotyczące listy katalogów, w razie niejasności uwagi wysyłać na maila.

Teraz nowa osoba widzi dane katalogów, ale bez adresów. Kupuje multikod i po dodaniu wpisu do głównego katalogu otrzymuje dostęp do listy.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

a czy jak się dodało stronę dodawarką to do nowych kalogów też zostanie dodana?

właśnie dostałem na e-mail potwierdzenie dodania mojej strony do tego katalogu ;)

polecam, fajna grupa

| Praca www.s-ki.pl/praca| Ełk www.elk.info.pl jeśli szukasz pracy w Ełku | www.em-meble.suwalki.pl/ - meble Suwałki

Fajna to ona będzie wkrótce :)

Dziś mam być może najlepszą perełkę:

https://www.my.slupsk.pl/

PR 3, 2004. Ale rzuciłem okiem na Majestic i zwątpiłem:

External Backlinks

54,144

Ktoś ma ochotę spróbować? :)

darmowe wpisy zwykłe SMS:

slupsk1 slupsk2 slupsk3

Kurczę, a ja zapłaciłem i kod nie działa, a sam wpis zniknął (nie ma go w zapisanych roboczych, choć powinień).

Liczę na szybkie i skuteczne rozwiązanie problemu. Posłałem odpowiednią korespondencję.

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

Zwracam honor, faktycznie błąd był po mojej stronie i zrobiłem z siebie Jelenia (przez duże J).

Widziałem, że rodzaj wpisu jest zły, ale myślałem, że to błąd systemu. Poza tym szukałem wpisu nie tu gdzie trzeba :) zamiast w dodawarce, szukałem w zwykłych wpisach.

Nie wdając się w więcej szczegółów - każdemu się zdarza.

Dzięki za szybką reakcję i wyjaśnienie. Przepraszam za kłopot.

Przy okazji zapytam tutaj (pytanie zadałem w komentarzu do moderatora):

Prowadzę firmę wielobranżową, teraz dodaję podstronę dotyczącą serwisu komuterowego, jednak pod adresem domeny powstaje strona z branży tworzenia stron www - czy w przyszłości możliwe będzie dodanie strony domeny głównej lub innej podstrony na niej podczas gdy w katalogu istnieje już jedna podstrona?

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

Zamierzam zlikwidować wpisy zwykłe. Co wy na to? Jednak największą siłą wp-katów są słowa kluczowe w tytułach i linki z okienek: linkowych i promowanych wpisów. Dzięki temu dostaje się kopa z całego katalogu. Wpisy zwykłe nie mają nawet 1/10 tej mocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności